Agent Provocateur – underwear de milioane

5 November 2011

a

Imaginile cu Miranda Kerr prezentând un sutien Victoria’s Secret în valoare de 2,5 milioane de dolari ne-a convins deja că prețul lenjeriei de lux poate urca până la niște cote  mai indecente decât mesajul transmis. Și, cu toate acestea, 15.000 de lire pentru un bodysuit ne-a luat prin surprindere. Dar asta pentru că piesa  decorată cu cristale, ce face parte din cea mai recentă colecție Agent Provocateur, este doar un preludiu pentru cea mai dramatică și perversă colecție de lenjerie intimă.

a
Produsul face parte din linia Soirée, lansată acum 2 ani de brandul de lenjerie intimă Agent Provocateur. Săptămâna trecută, însă, a avut loc prezentarea ultimei colecții, ce s-a putut achiziționa până acum doar din magazinele selecționate. Produsele sunt unicat, cusute de mână, lucrate din mătase indiană și decorate cu broderii imperiale.

a

Agent Provocateur a realizat pentru lansare şi un filmuleţ foarte sexy, Les Fleurs Du Mal, deşi acest brand n-ar mai avea nevoie de promovare. Clienții fideli, mai ales ruşi, sunt deja aliniați, iar lista de așteptare este deja închisă, deşi un singur client cheltuieşte în medie între 20.000-30.000 de dolari la o sesiune de shopping. Vintage sau nu, colecția oferă modele potrivite doar unor femei stăpâne pe sexualitatea lor, adică nu sunt pentru oricine, și asta nu neapărat din cauza prețului. 🙂 Hold your breath!

 
Şi acum, relama interzisă în care purtătoarea lenjeriei tulburător de sexy era Kylie Minogue.Citiţi şi

Tristețea de a fi o pițipoancă ratată

„Femeile care vor să facă sex…

Sunt femeie de vânător

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro