Am aflat citind Catchy că…

23 February 2016

Citesc cu drag Catchy. Bine, recunosc, cu un soi de curiozitate, să văd ce spun şi ce fac femeile care se află într-o anumită situaţie… mai delicată. Pe mine m-a ferit bunul Dumnezeu. Până… când am citit nu, nu un articol, ci un comentariu al unui articol. Da, cum ar veni, acesta este un comentariu la comentariu. Dar trebuie s-o scriu pentru că de spus… deocamdată este complicat… mai am nişte hârtii de pus la punct. De aceea nici nu dau alte detalii, doar faptele în sine.

la computer2

Cum spuneam: În weekend, mai ales după-amiezele, soţul meu şi cu mine avem program de relaxare. Eu citesc – online, în principiu, el se uită la televizor sau, mai nou, merge să joace fotbal cu câţiva prieteni. Nimic mai firesc pentru o familie fericită, nu?

Weekendul trecut, la fel. Eu am rămas acasă, el – la fotbal. Noroc cu vremea asta frumoasă. Deşi, şi dacă ar fi nins, tot s-ar fi dus. Dar de asta mi-am dat seama mai târziu. Şi citesc Catchy. Îmi atrage atenţia unul dintre comentarii. O „amantă” îşi prezenta programul şi… amantul, în tuşe groase. Atât de groase că… mi-au intrat în ochi. Scria ea, amanta, cum că după-amiezele de weekend, când soţia lui îşi lăţeşte fundul de pe scaun în fotoliu şi invers, de leneşă ce este, el, cintezoiul iubăreţ, o vizitează, radiind de fericirea întâlnirii, mereu îmbrăcat sport – cum îi plac ei bărbaţii ca să se vadă că sunt viguroşi, şi nu nişte leneşi obosiţi. Şi că amantul ei este mereu parfumat şi galant şi deloc zgârcit în cadouri, mai ales bijuterii, ultimul fiind un pandantiv special cu o inimă stilizată şi cu o brăţară în set cu ea… şi apologia amantului continua, dar eu m-am oprit aici şi am dat fuga la caseta mea cu bijuterii, am vărsat-o pe pat şi m-am apucat de inventar, cu mintea răvăşită de gânduri negre.

Ei, da, aţi ghicit. Îmi lipsea setul de aur alb cu inimă în formă de pară, set pe care soţul meu mi-l făcuse cadou în urmă cu câţiva ani, chiar înainte de a divorţa de fosta lui nevastă… Vă daţi seama că m-au trecut toate apele Dunării? Nu numai că am aflat din online că mă înşală soţul şi că-mi fură din bijuterii, dar am mai aflat şi că mă paşte divorţul…

Vreţi să ştiţi ce am făcut? Exact ce scriam mai sus, m-am apucat de pregătit hârtii şi dovezi. Dacă tot e să divorţăm, măcar să nu păţesc ca fosta. Na, pe vremea aceea mi-a convenit, dar acum, că mă aflu de cealaltă parte a baricadei, e altă treabă. Dacă am suferit? Fireşte şi sufăr în continuare, dar nu e timp de dramatisme, nu-mi permit să las garda jos tocmai acum. Promit să vă ţin la curent cu urmarea. Mulţumesc, Catchy!!

O cititoare fidelă

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Un nou început

Cum să (mai) alegem ca să ne fie bine?

Hai, fă pași! Facem curățenie!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ileana / 16 June 2017 17:12

  Urmarea,urmarea, că ai zis că ne ții la curent 🙂

  0
  0
  Reply
 2. dana / 16 June 2017 13:24

  Roata se intoarce honey. Cand ai fost aleasa a fost misto, acuma e alta la rand si tot asa va fi.

  0
  0
  Reply
 3. Bella / 17 February 2017 21:59

  Love you Geanina?…uite ca si eu l.am auzit pe Casanova al meu zicand cat de nenorocite au fost ele, “fostele”…si asta cu atat mai mult ma determinat sä fiu foarte suspicioasä. Si intotdeauna am fost mental de partea lor…l.am läsat sä.si cante cantarea, dar am stiut cä va fi “doar” o relatie de trecere si cä nu este omul de care mä voi lega. Culmea cä s.a legat el (poate tocmai de accea). Dar in final am fäcut pace cu constiinta mea si l.am läsat sä stea de vorbä cu Karma lui??

  0
  0
  Reply
 4. Patrice / 18 October 2016 18:01

  “set pe care soţul meu mi-l făcuse cadou în urmă cu câţiva ani, chiar înainte de a divorţa de fosta lui nevastă…”
  Uite Whatever, de unde stie Geanina ca actuala sotie a fost amanta sotului ei. Pai daca ii facea cadouri inainte de a divorta de sotie, presupun ca se stiau de ceva vreme, ca sa nu zic ca poate chiar ea a fost cauza separarii. Intotdeauna , fetelot, tineti meonte ca orice plata isi are rasplata ei, si daca semeni vant, culegi furtuna. Sper sa imi plubicati macar de data asta comentariul

  0
  0
  Reply
 5. whatever / 19 August 2016 15:54

  draga geanina de unde stii tu ca scriitoarea acestui articol(comentariu) a fost amanta sotului ei si apoi a luat locul “vacant” de sotie?poate dansii s-au cunoscut in timp ce el era in curs de divort,unele divorturi tin ani de zile.

  0
  0
  Reply
 6. geo / 19 August 2016 11:26

  Nu e lege ca si celei de-a doua sotii sa-i faca la fel. Nu sunt, nu am fost casatorita dar sunt inconjurata de cupluri.

  0
  0
  Reply
 7. Faiantaru' / 23 February 2016 13:19

  Cantar con El Solador. Unu, doi, trei, si ! “Ce bine-mi …” https://www.youtube.com/watch?v=0UT2E7o5Gkw

  0
  0
  Reply
 8. Geanina / 23 February 2016 10:33

  ma amuza teribil acest articol 🙂 sa va si spun, de ce! intotdeauna amantele au impresia ca “amorezul” va deveni brusc usa de biserica dupa ce se va casatori cu ele … nu, dragele mele, veti deveni voi SOTIA, iar ei vor porni in cautare de amanta, ca deh, postul a ramas vacant! aveti impresia ca ati intalnit barbatul perfect pana cand realizati ca si voi veti fi “sotia aia nasoala de acasa care ii mananca zilele de Fat-Frumos si de care el se plange de cate ori are ocazia” … va povestesc asta pentru ca si amanta fostului meu sot este aproximativ in aceeasi situatie. diferenta e ca ei inca nu sunt casatoriti si parca, totusi nu mai e la fel de interesanta ca atunci cand iubirea le era interzisa si plina de adrenalina 🙂 sfatul meu: cautati barbati care nu isi vorbesc de rau fostele partenere si asigurati-va ca sunt FOSTE. bafta, dragelor! 🙂

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro