Am o căsuță mică (program)

7 October 2014

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România desfășoară cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. 30 de orașe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti, sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și îmbrățișări și milioane de zâmbete – acesta este planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei opt membri ai Găștii.

Turneul a început în mijlocul țării, cu Târgu Mureș, Brașov, Cluj și Sibiu. Peste trei mii de copii și părinți s-au întâlnit deja cu favoriții lor, au cântat, au dansat și au petrecut o oră într-o atmosferă veselă și energizantă. Gașca Zurli și-a propus să ajungă până la sfârșitul acestui an în cât mai multe locuri din România.

AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru.

Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-i ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.

Fetița Zurli, Truli, Yuppi, Zdrănganel , Clopoțel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și Tura Vura fac pe scenă cea mai colorata echipă care joacă de dragul copiilor.

Turneul este realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN și are și o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.

zurli

În cele două luni în care Gașca Zurli le dă întâlnire copiilor frumoși din țară, echipa Zurli le dă întâlnire copiilor din Valea Plopului. Prin joacă, aceștia vor urma lecții de actorie, de dans și vor participa la ateliere de lectură. La final, toţi copiii vor primi diplome şi vor avea ocazia să performeze ei înşişi, ca artiști, în faţa unui public adevărat.

Urmează în calendarul turneului:

6 octombrie – Baia Mare

7 octombrie – Satu Mare

8 octombrie – Zalău

12 octombrie – București

14 octombrie – Mediaș

15 octombrie – Ploiești

3 noiembrie – Arad

4 noiembrie – Deva

5 noiembrie – Timișoara

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul www.zurli.roCitiţi şi

Ți-e bine unde ești? Rămâi acolo sau mergem mai departe?

Am trei copii și nu sunt mama perfectă

Lasă totul în ordine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro