“Arată-ți bogăția!” Pe bune?!?

26 October 2018

Iată noul trend de pe Instagram care face valuri pe internet – ești bogat și nu mai știi cum să arăți? Te prefaci că ai căzut din neatenție și te lungești printre tot ce crezi tu că te definește – toate scumpe, altfel care ar mai fi chichirezul, studiat împrăștiate pe lângă tine.

cadere lux1

Trendul are și un nume „Arată-ți bogăția” (la propriu, nu la figurat!) și a pornit din China pe platforma de socializare Weibo, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Desigur, beneficiază și de hastaguri dedicate, cum ar fi #fallingstars sau #fallingstars2018, folosite încă din august de influenceri ruși care s-au fotografiat prefăcându-se că se împiedică pe scările unor jeturi private, sursa de inspirație a chinezilor. Acum trendul se lăfăie pe Instagram, după ce deja un milion de oameni l-au bifat pe Weibo.

M-aș împiedica și eu, dar mă tem că ar sări de pe mine doar problemele, așa că mă abțin și vă invit să admirăm împreună cât de artistic știu să cadă bogătașii internetului.

cadere lux9

cadere lux8

cadere lux7

cadere lux6

cadere lux5

cadere lux4

cadere lux3

cadere lux2

Una dintre „pionierele” trendului este Catherine Ramos, fostă concurentă la Miss Ucraina în 2016

PS: și acesta nu este singurul trend care a cucerit Instagram-ul, să nu uităm de „Barbie feet”, în care trebuie să te fotografiezi astfel încât să pară că ai picioarele la fel de lungi precum ale păpușii. Halucinant, cât de tare ne plictisim!Citiţi şi

El și ea au fost diferiți

În viața asta, adevărata bucurie o simți după o mare durere

Coborârea continuă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. axelle / 26 October 2018 10:22

  Ce porcarie cu imagini obositoare! Am ajuns sa preluam toate mizeriile inventate de altii.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro