Arma secretă a femeii singure

26 April 2015

Avea o camașă albă, cu vreo doi nasturi descheiați și butoni. Pantofii străluceau. Cravata era ușor desfăcută, așa cum îi stă bine unui tip sexy, care vine să își descarce oful profesional, vineri seara, într-un pub. Stătea el așa, zeu, între noi muritorii, și sorbea nonșalant din paharul cu whiskey. Sunt sigură că era whiskey. Ce altceva ar putea să bea un asemenea exemplar?

El, cel care mi-a dat peste cap toate planurile

De sub manșetă se vedea un ceas din acelea, de bărbat nemilos care se luptă cu lupii, pe Wall Street, dar când ajunge acasă te iubește cu năbădăi. Cum l-am văzut,  cum am intrat într-un film. Numai al meu, cu siguranță. Pentru că el era din cu totul altul. O să vedeți imediat ce soartă crudă. Așa. El era la descărcat de stress, eu, ca orice femeie singură, de peste 30 de ani, cu hormoni nebuni, ieșisem, chiar și spre uimirea mea, doar ca să dansez și să mă simt bine. Ceea ce rar se întâmplă, pentru că de cele mai multe ori ies la agățat. Și îl văd pe el, care mi-a dat peste cap toate planurile. Noroc că am mereu în poșetă un pic de voie de a mă lăsa cucerită.

Când te doare în cot de disperare

Mă așez eu la bar, comand un cocktail al cărui nume era atât de lung încât, neputându-l rosti, am mormăit ceva și i-am făcut semn barmanului, punând degetul arătător pe desen. Și m-am proptit în cot. Proastă decizie, pentru că, din greșeală, m-am proptit exact în punctul acela, de, când îl apeși, te trece curent electric de parcă tocmai te-ai fi conectat la o priză. Am suportat cu stoicism și am continuat să zâmbesc. Direct. Dar ce tare mă durea în cot, numai eu știam.  Îl priveam în ochi și îi zâmbeam. Cum nu mă remarcase încă, eram pe punctul să mă urc pe bar, picior peste picior, fluturându-mi încontinuu părul și făcându-i cu mâna: ”Pick me! Pick me!”

gay friend

Pentru că-n viață nu-i ca-n filme

La un momentdat mă vede și îmi zâmbește la rândul lui. Îmi venea să urlu de bucurie. Să  fac tumbe. Să scot limba și să cânt Odă Bucuriei.  Așa cum am văzut eu odată într-un film, am zis să fac eu primul pas și să îl cuceresc, arătându-i că sunt o femeie cu inițiativă. Așa că mi-am luat paharul și am început să mă unduiesc languros în timp ce mă îndreptam înspre masa lui. Ajung. Zâmbesc. El se ridică. Îmi trage scaunul. Mă așez. Facem cunoștință. Ne privim în ochi. Adânc. Nu mă măsoara. Hop! Privirea nu îi coboară de fața mea. Ceva nu e în regulă. Zâmbește prietenește. Alarmă! Alarmă! Sunt din ce în ce mai pierdută. Cu siguranță aveam privirea câinelui meu care așteaptă să îl duc afară, pentru că eu am luat lesa în mână cu singurul scop de a mă distra privindu-i nedumerirea din ochi: ”Ești foarte drăguță. Dacă vrei, poți sta aici, la masa noastră. Eu mai aștept pe cineva, dar cu siguranță nu se va supăra”.

Iubitul prietenului  meu

Din ce în ce mai grav. Și tocmai când mă așteptam să fiu umilită de cea care urma să îmi spulbere orice speranță de a găsi un bărbat bine și neluat, apare… un alt el. Frumos de pica. Elegant. Șarmant. Chic. Se apropie de noi cu pasul ușor. Ajunge la masă. Ne salută pe amândoi și se așază lângă mine. Primul ne face cunoștință: ”El e iubitul meu”. Cu greu mi-am ascuns lacrima din colțul ochiului drept. Două speranțe împușcate dintr-o lovitură. Dar am rămas cu ei la masă și am petrecut una dintre cele mai frumoase nopți din viața mea. Am dansat, am cântat, ne-am pilit și am plecat înspre dimineața, ținându-ne de braț toți trei și cântând. Soarele răsărise. Când a trecut timpul?? Așa că ne-am oprit la prima terasă, am comandat trei cafele, trei croissante și am râs ca nebunii.

Prietenii gay, arma secretă a femeii nemăritate

Uite așa am reușit să mă aleg cu doi cei mai mișto prieteni gay. Și bine că e așa. Altfel cum aș mai reuși eu să fac geloși și să pun pe jar imaginația tuturor bărbaților care mă văd la braț cu ei? Pentru că sunt sigură că se întreabă: ”Hmmmm… sigur are ceva tipa asta de s-a ales cu un iubit așa mișto”. Dar shhhhh, să nu mai spuneți nimănui, că rămân necurtată și nemăritată, și mă aveți pe conștiință toată viața. 🙂Citiţi şi

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Câteva curiozități despre whisky

Două cărți pentru vremurile pe care le trăim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Georgiana / 16 October 2017 10:05

  Mi-a placut articolul 🙂

  0
  0
  Reply
 2. persy / 21 May 2015 15:26

  Mda misto ! Îmi place cum scrii!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro