Azi, 14:39, Lună Plină în Capricorn – mesajele pentru toate zodiile

3 July 2023

Luna Plină din 3 iulie 2023 la ora României 14:39 are loc cu Luna pe gradul 11:19 Capricorn în opoziție cu Soarele pe gradul 11:19 Rac.

“Polaritatea Rac-Capricorn are ca ideal echilibrul dintre viață privată și viață publică, familie și carieră, responsabilitatea față de familie și responsabilitatea față de carieră. Iar cu această Lună Plină în Capricorn în casa lui Saturn ne putem aștepta fie la o realizare concretă, fie la o dezamăgire. Atât speranțele cât și temerile noastre se pot concretiza acum.

Deci, pentru unii dintre noi, Luna Plină poate însemna un punct culminant în viață de familie sau carieră, împlinirea unui vis. În timpul acestei Luni Pline, Mercur stă alături de Soarele în Rac și se opune Lunii Pline în Capricorn. În consecință, comunicarea poate fi mai dificilă și poate aduce neplăceri.

Neînțelegerile sunt mai probabile în următoarea perioadă și poate cel mai bine ar fi să amânăm întâlnirile pentru care nu suntem pregătiți. Este posibil să experimentăm mai multă confuzie atunci când discutăm despre probleme de acasă sau de familie.

Jupiter în Taur este într-o poziție puternică în timpul acestei Luni Pline, oferind un scut de protecție și sprijin pentru depășirea problemelor. Cum Luna Plină în Capricorn este concentrată pe finalizarea unor situații din trecut, influența lui Jupiter în acest moment ne-ar putea sprijini să ne facem noi planuri – sau pur și simplu să ne simțim mai flexibili și mai relaxați.

Jupiter ne stimulează interesul pentru problemele spirituale sau religioase. De asemenea, putem beneficia de experiențele noastre trecute, văzând cât de utile au fost pentru prezentul nostru. Dacă au fost momente dificile în carieră, acasă sau cu familia, acesta este adesea un moment excelent pentru a ne elibera orice stres. Dacă suntem atenți, putem valorifica această lumină cerească pentru a vedea acele părți ale vieții noastre care au nevoie de închidere sau transformare. Este cel mai bun moment pentru redefinirea obiectivelor noastre pe termen lung.

Luna Plină din 3 iulie 2023 și zodiile

Influența cea mai mare a acestui moment cosmic va fi asupra persoanelor născute în jurul datei de 3 (plus, minus trei zile) în semnele cardinale Capricorn, Rac, Berbec, Balanță. În centrul atenției cosmice sunt și cei care în harta lor natală au planete în apropierea gradului 12 din orice semn zodiacal.

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

13 noiembrie 2023, 11:27 – Lună Nouă în Scorpion și mesajele ei pentru fiecare zodie (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Mercur în mers direct prin Scorpion! Avem horoscopul acestui tranzit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Vitals / 5 July 2023 21:26

    Să fim deschiși și receptivi la mesajele și semnalele pe care universul ni le trimite în această perioadă și să folosim această Lună Plină ca o oportunitate de a finaliza situații din trecut și de a ne transforma în bine.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro