Noutăți pentru păr de la APIVITA

28 September 2017

Astăzi vă semnalăm apariția unei noi game de șampoane și produse complementare care ne-a atras prin “naturalețea lor”. Este vorba despre APIVITA și totul a început cu mulți ani în urmă, într-o farmacie din Atena, când a fost creat și vândut în recipienți din sticlă primul șampon natural purtând acest nume. Propolisul, mierea și plantele naturale grecești au fost ingredientele principale, care, după 38 de ani, sunt tot acolo, dar în formule noi, mai elaborate, mai diverse și mai eficiente. Noua gamă de îngrijire a părului are soluții pentru toate tipurile de păr în cel mai natural, holistic și eficient mod.

Apivita-Hair-Care

Ritualul holistic APIVITA, pe care îl puteți urmări în filmulețul de prezentare, presupune următorii pași:

1. Înainte de șamponare, se aplică NATURE’S HAIR MIRACLE, un amestec tonifiant din cinci uleiuri esențiale organice și extract de propolis, pentru toate tipurile de păr. Cu 100% ingrediente naturale, hrănește și întărește bulbul pilos și părul, stimulează și revitalizează scalpul, amplifică acțiunea produselor de îngrijire folosite ulterior.

005

2. Șamponarea, cu produsul potrivit tipului de păr și problemei pe care vrei s-o ameliorezi, iar aici chiar ai de unde alege:

gamă împotriva căderii părului, cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX – inovație exclusivă APIVITA

gamă împotriva mătreții, cu țelină, salcie albă și propolis

gamă pentru părul gras, cu mentă, urzică și propolis

gamă pentru scalp sensibil, cu lavandă și miere

gamă pentru utilizare zilnică, cu mușețel și miere

gamă de hidratare pentru toate tipurile de păr, cu acid hialuronic și aloe

gamă pentru repararea părului deteriorat, cu ulei de măsline și miere.

gamă pentru strălucire și revitalizare, cu portocală și miere

16

gamă pentru îngrijirea părului vopsit, cu floarea-soarelui și miere de cimbru

 

14

Îngrijire pentru ambele sexe

3. Aplicarea unui produs de tip conditioner din aceeași gamă.

4. Aplicarea unei măști pentru revitalizare, hidratare și fortifiere EXPRESS (există mai multe tipuri corespunzătoare nevoilor particulare ale părului)

5. Aplicare uleiului reparator RESCUE HAIR OIL, cu șase uleiuri prețioase, care și rămâne în păr, nu se clătește.

După primele două spălaturi complete, cu tot ritualul respectat, nu vă pot spune decât că face minuni: e hidratat, nu se mai înfoaie ca o mătură, se aranjează ușor din perie și miroase splendid până la următorul spălat. Pentru prima dată, după multă vreme, al meu și-a băgat nasul în plete și a decretat: nu știu cu ce ți-ai dat, dar mă faci de cumpăr bilete să mergem iar în Mikonos… Ziceți și voi, nu merită? 🙂

NOUA gamă pentru îngrijirea părului APIVITA este produsă în fabrica bioclimatică din Markopoulo – Grecia și este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SENSIBLU.Citiţi şi

𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐃𝐲𝐬𝐨𝐧: 𝐒𝐜𝐚𝐥𝐩𝐮𝐥 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝟐𝟎% 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐮𝐛𝐭̦𝐢𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐜𝐞𝐥 𝐚𝐥 𝐛𝐚̆𝐫𝐛𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐢𝐚𝐫 𝐨 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧𝐚̆ 𝐢𝐧𝐚𝐝𝐞𝐜𝐯𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐥𝐚𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐮𝐜 𝐥𝐚 𝐜𝐚̆𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

Micul antivaccinist

Natură moartă cu femeie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro