Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium în România și a evenimentelor exclusive

17 May 2023

Începând cu luna mai, iubitorii de fashion sunt invitați să își definească stilul cu ajutorul celor peste 50 de branduri premium, prezente exclusiv în Băneasa Shopping City și să se bucure de lansările în premieră din acest sezon de primăvară-vară.

Seria evenimentelor Xclusive by Băneasa Shopping City continuă în perioada maiiunie a acestui an și vor fi marcate de lansări de branduri exclusive în România.

Aflat la cea de-a patra ediție, conceptul este deja unul consacrat, prin care centrul comercial își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite în incinta mall-ului, reunind și punând la dispoziția clienților lansări de branduri în exclusivitate, colecții-capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de lifestyle de la cele peste 50 de branduri disponibile exclusiv în incinta Băneasa Shopping City.

Astfel, centrul comercial a redeschis seria de evenimente private joi, 11 mai, cu prezentarea a trei noii colecții de ceasuri și accesorii marca HUBLOT, care, prin noile produse lansate, s-a autodepășit încă o dată, împingând limitele către noi orizonturi.

HUBLOT SQUARE BANG UNICO: TREI NOI EDIȚII INTRODUSE LA WATCHS & WONDERS

După ce a făcut furori la ediția din 2023 a Watches & Wonders, prin dezvăluirea unui nou design de ceas în formă pătrată, inspirat de iconicul Big Bang, Square Bang Unico, ce se alătură modelelor în formă de cilindru prezentate deja în „The Shaped Collection”, Hublot a prezentat în premieră în România, trei noi ediții în safir și ceramică. Pornind de la designul de bază al modelului și prin utilizarea safirului cu exclusivul Square Bang Unico Sapphire, oferit într-o serie limitată de 250 de piese, brandul a dovedit și expus încă o dată măiestria și abilitățile excepționale ale Casei.

În cadrul evenimentului de lansare, cei prezenți, clienți și colecționari deopotrivă, și-au exprimat admirația pentru noile modele Hublot lansate, oferind brandului un vot de încredere răsunător.

„Xclusive by Băneasa Shopping City este semnătura noastră specială pentru experiențe premium de shopping, sub care aducem împreună iubitori de fashion, designeri, invitați speciali și branduri unice. Ne bucurăm să continuăm și anul acesta seria de evenimente Xclusive, întărind în felul acesta un pilon important, ce ne susține poziționarea. Prin lansările de colecții în premieră, prezentările de colecții-capsulă, oferite de cele peste 50 de branduri premium internaționale prezente doar aici, confirmăm faptul că Băneasa Shopping City reprezintă un stil de viață, a declarat Daniela Matei, Senior Communication Manager Băneasa Shopping City.

Cele mai recente creații ale Hublot dezvăluite la Watches and Wonders 2023 și lansarea în premieră în România în cadrul evenimentului Xclusive by Băneasa Shopping City, demonstrează aptitudinea mărcii de a combina haute horlogerie cu măiestria materialelor și arta de avangardă.

Seria de evenimente “Xclusive by Baneasa Shopping City” continuă cu experiențe inedite găzduite în perioada următoare de branduri ca FREYWILLE, Giorgio Armani Beauty Boutique, Sport Couture si multe altele.

Despre Xclusive by Băneasa Shopping City

Xclusive este universul brandurilor premium și exclusiviste internaționale, cu prezență fizică exclusivă în Băneasa Shopping City sau care oferă aici experiențe unice de shopping offline.

Sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City”se regăsesc branduri premium și de renume internațional, printre care Longines, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Maison Christian Dior, Breitling, PINKO.Citiţi şi

Cum poți avea mai multe ținute din mai puține haine

Secretele întreținerii genților din piele preferate

Trenduri de consum și cheltuieli pentru anul 2022

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro