Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de mariaj

4 May 2021

Bill (65) și Melinda Gates (56) au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsătorie. “Nu mai credem că putem crește împreuna, ca un cuplu. După multă gândire și mult muncă la relația noastră, am ajuns la decizia de a încheia căsătoria noastră” au anunțat cei doi pe Twiteer. “În cei 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care operează în toată lumea și dă posibilitatea oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Continuăm să credem în acestă misiune și vom continua munca noastră împreună la fundație. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră în această nouă viață.”

Bill și Melinda, 2018

Cei doi s-au cunoscut în anii ’80, când Melinda a venit la Microsoft, firma lui Bill. Cuplul miliardar are trei copii și conduc împreună fundația care le poartă numele. Organizația a cheltuit miliarde în lupta împotriva diverselor maladii infecțioase și au încurajat vaccinarea copiilor.

Soții Gates – împreună cu investitorul Warren Buffett – sunt în spatele Giving Pledge, care îi îndeamnă pe miliardari să-și doneze cea mai mare parte a averilor lor unor cauze nobile.

Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om al planetei, conform Forbes, și averea sa se ridică la 124 de miliarde USD.  Anul trecut a ieșit din consiliul de conducere al Microsoft și se concentrează pe activitățile filantropice.

Melinda crede cu tărie că femeile care și-au câștigat poziții de putere vor transforma societățile. “Lumea s-a trezit în sfârșit și a înțeles că nimeni nu poate face vreun pas înainte, dacă jumătate dintre noi (femeile) sunt ținute în trecut.”

Sursa, aici.Citiţi şi

Îndrăgostiți la 40 de ani

Rivalitatea dintre Bette Davis și Joan Crawford

Bărbatul care ratase să-și impresioneze și amanta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro