Bruce Willis încheie socotelile cu actoria la doar 67 de ani

30 March 2022

Bruce Willis, 67 de ani, nu va mai juca niciodată. Fosta lui soție, actrița Demi Moore a anunțat azi pe pagina ei de Instagram motivul: afazia. O tulburare care afectează centrul vorbirii din creier și capacitatea bolnavului de a înțelege ori de a vorbi.

demimoore

Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să le împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.

Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin asta ca o familie puternică și unită și am vrut să-i aducem fanii în această poveste pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el.

După cum spune întotdeauna Bruce, „Live it up” (să trăim din plin!) și împreună plănuim să facem exact asta.
Cu dragoste,
Emma, ​​Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evely

(Emma Heming Willis este soția lui Bruce, și eilalți sunt copiii lui: Rumer, Scout și Tallulah, cu Demi, Mabel și Evelyn, cu Emma).

***

Willis, care a împlinit 67 de ani luna aceasta, este cel mai faimos pentru rolul polițistului John McClane din seria de filme de mare succes „Die Hard”, compusă din cinci filme din 1988 până în 2013. De asemenea, a jucat în filme apreciate de critici precum „Pulp Fiction” (1994), „The Sixth Sense” (1999) și „Moonrise Kingdom” (2012).

Deși este considerat în primul rând un star de cinema, el a primit mai multe premii pentru munca sa la televiziune: pentru rolul detectivului privat David Addison (jucat alături de Cybill Shepherd) din „Moonlighting” – o comedie-dramă-romantică ABC care a apărut din 1985 până în 1989 — a câștigat trei nominalizări la Globul de Aur, câștigând una, și două nominalizări la Emmy pentru actorul principal, câștigând una. A câștigat, de asemenea, un Emmy pentru actor invitat într-o comedie în 2000 pentru rolul lui Paul Stevens, tatăl iubitei mult mai tinere a lui Ross Geller, din serialul NBC „Friends”.

Din 2015, a jucat mai mult în producții de acțiune de tip B, cum au fost „Breach”, în 2020, și „Fortress”, în 2021. Conform paginii sale IMDb, Willis are în prezent aproape 10 filme în postproducție.Citiţi şi

Ce fac oamenii inteligenți vara ca să le fie bine

Elena Udrea featuring Demi Moore

Despărțiri (6) – „Ceea ce nu te omoară te întărește” – o oribilă capcană

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro