Când amanta nu e de găsit

6 April 2017

Sunt fericita posesoare a unui magazin naturist unde momentan deţin toate posturile din firmă pentru că doamna pe care o aveam angajată vânzătoare a plecat şi m-am hotărât să am şi o altă activitate în afară de cele de mamă şi soţie.

În magazin am un raft întreg numai cu produse pentru potenţă şi ce credeţi: acestea se vând cel mai bine. Bărbaţii se simt la mine la magazin precum copiii la un candy bar. Se uită şi nu ştiu ce să aleagă, îmi cer părerea ruşinaţi, motivează că nu sunt pentru ei, ci pentru un prieten, unchi, tată etc.

cuplu

Că ei personal nu au nicio problemă, sunt virili ca la prima tinereţe. Alţii simt nevoia să se destăinuie, că unui preot la spovedanie, că au amante şi nu pot face faţă şi acasă la soţie, şi la amantă. Astfel am ajuns să aflu despre relaţiile extraconjugale ale unor oameni destul de respectaţi, de altfel, în societate, cu funcţii importante în oraş, care au şi ei, ca orice om de rând, slăbiciuni pe care nu le pot ţine în frâu. Şi dacă la soţie mai poţi da greş că eşti obosit, bătrân sau stresat, la amantă trebuie să fii în formă şi, de frica unui eşec ce
ți-ar putea ştirbi faima de taur comunal, vii şi cumperi întăritoare.

Mai e şi altă categorie de bărbaţi – tineri care vor performanţă şi nu se mulţumesc cu ce i-a înzestrat natura. Şi le explic că sunt contraindicate la cardiaci şi hipertensivi, dar unii dintre ei, chiar cu riscul de a da ortu’popii, cumpără, motivând că vor să moară fericiţi. Oare în asta o constă fericirea din punctual lor de vedere? Şi pe cât sunt de deschişi cu mine când se află în magazin, dacă mă întâlnesc întâmplător cu ei în alte locuri sau circumstanţe, sunt extrem de serioşi, unii chiar se fac că nu mă cunosc, mai ales, dacă sunt şi cu soţiile alături.

Aşa că, doamnelor, dacă cumva, într-o zi vine soţul acasă şi vor face amor cu voi ca în filmele pentru adulţi, înseamnă că a trecut pe la raftul cu bunătăţi şi amanta nu a fost de găsit…

Guest post by Silvana

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Femeia răului

Am cunoscut-o pe cea mai nefericită femeie fericită

Nu e deloc roz să fii soție înșelată…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Nicoleta / 4 July 2017 23:14

  Nu e un articol, e o mica barfa :-))

  Reply
 2. Yvy / 6 April 2017 12:03

  Urat din partea ta sa “dai din casa”. Se pare ca intotdeauna a existat o anumita parte a populatiei care speculeaza si care ajunge sa santajeze la un moment dat cu micile murdarii pe care le afle. Ce parere ar avea clientii tai daca ar sti ca ii comentezi in public? Crezi ca ti-ar mai calca pragul?
  Iar una peste alta, calitatea articolului e de toata jena

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro