Când el face o glumă proastă, tu n-ai simțul umorului

17 June 2021

Unii bărbaţii au impresia că ei deţin monopolul asupra umorului, iar femeile habar nu au să se distreze. Exclud din start că nu ar fi buni comedianţi. Întotdeauna, când un bărbat face o glumă proastă, din punctul tău de vedere, tu nu ai simţul umorului, nu eşti sufletul petrecerii şi, probabil, eşti şi o acritură. De obicei, aceste glume sunt şi repetitive, adică le-ai mai auzit.

Glumele făcute să desconsidere o persoană nu sunt prea amuzante, sunt doar tachinări copilăreşti. De exemplu, auzi o discuţie între bărbaţi la care eşti şi tu de faţă. „O pi*dă la volan” şi încerci să explici că nu este frumos să reduci o persoană a organul său sexual. Cum ar fi „ o p*lă” la volan?! Invers se obişnuieşte, aşa cum ai zis tu, nu!, ţi se răspunde.

Sătulă de glume proaste, m-am hotărât să dau şi eu replica, cu nişte umor feminin. Îi povestesc unui coleg mai pus pe glume că în pauza de 30 de minute am călcat strâmb (mi-am sucit piciorul) întrucât nu funcţiona lumina. Invariabil, o glumă, „ a fost bine?”. După ce că mă durea de muream, să reauzi răsuflata glumă cu călcatul strâmb! În loc să mă enervez, mă întorc senină şi spun: doar 30 de minute, nu merită efortul… Colegii mei au râs de s-au sprijinit de pereţi la propriu.

Acelaşi glumeţ nereuşit, în public: „când te-am terminat eu pe tine… Întrerup eu: „aminteşte-ţi, nu m-ai terminat”. De ce să contrazici afirmaţia cum că între voi nu a fost nimic?  Cum stima de sine a unor bărbaţi (nu chiar tineri) stă în câte, cum, mărime etc, e foarte simplu să îi laşi fără replică! Privirea lui de câine bătut a făcut însă toţi banii… „Buna asta!”, mă complimentează alt coleg.  Totuşi, unele glume i-au mai ieşit şi lui…

De multe ori, când scot vreo perlă, unii bărbaţi spun că a fost o glumă. Ca să fie clar, o glumă este când toţi râd, altfel e doar o prostie…

Și tu poți scrie pe Catchy!🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

A spune adevărul este cea mai bună glumă

Merge și așa

Ești o nenorocită, baby! (part I)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro