Ce face ea și noi nu. Încă. :)

6 August 2015

Actrița Ellen Barkin, 61 (cunoscută din filmul Ocean’s Thirteen, 2007)chiar are o poveste ca un film. Nu neapărat bun în întregime, dar, pe alocuri, de Oscar. Și pe unde e de Oscar ne interesează și pe noi, nu? 🙂

young ellen barkin

Young Ellen

Să vedem, pe repede înainte: debutează în 1982 (la 28 de ani) în filmul Dinner al lui Bary Levinson (rețineți numele!), în 1987 se mărită cu un actor, fac doi copii, se separă în 1993 și se despart prieteni în 1999.

ellen barkin gabriel byrne

1987, în filmul Siesta, alături de primul soț, Gabriel Byrne

În 2000, Ellen se mărită cu multimilionarul Ronald Perelman de care divorțează cu scandal în 2006. Se alege cu o sumă între 30 și 60 de milioane de dolari. Ei știu.

 

Trec doi ani și apare în viața ei Sam Levinson. Vă sună cunoscut numele? Ei, bine, Sam este fiul lui Bary, da? În 2011 se mută împreună, cu aprobarea tatălui… Ea 57, el, 26, cu cinci ani mai mic decât băiatul ei.

ellen sam vara 2012 mutat împreună, ea 58, el 27. au început în 2011, s-au desp în 2013

“Merge, dar e ciudat” spune lumea. “Trăim foarte creativ” spune Sam. “Mă voi despărți de el când voi ajunge în scaun cu rotile” spune Ellen. S-au despărțit înainte de-a ajunge așa și în realitate (în filmul The Normal Heart joacă un astfel de rol). Și e bine-merci. În 2014, la extravaganta nuntă de la Veneția a cuplului Alamuddin-Clooney, îl cunoaște pe avocatul londonez Ben Emmerson, 51, milionar, colaborator al lui Amal și consilier al Reginei. S-au logodit de Anul Nou. Numai că, în februarie 2015, Ellen îi trimite înapoi inelul și rupe logodna. Single again. 🙂 Pentru cât timp?

ellen-barkin 2015 Londra

2014, logodită cu avocatul londonez. Ea 60, el, 51.

A avut, are și sigur va continua să aibă ceva care îi face pe bărbați să-și piardă capul. Și nu e neapărat frumusețea, că știm noi și mai frumoase, și mai tinere, pe la Hollywood sau aiurea. Și nici talentul actoricesc, că nu s-au lipit de ea marile roluri, dar nici neobservată n-a trecut. Și mai ales de către femei, curioase să afle cum de se ține așa de bine. Speculații au fost că și-a făcut una sau alta, de la îndreptatul nasului, la lifting facial și mărirea sânilor. Dar nu de-acolo-i vine aura. Ar fi prea simplu. 🙂

ellen 61

La 61, poză neretușată, după ruperea logodnei. 

În 2007, la un an de la divorț, și cu un an înainte să-l întâlnească pe băiatul cel tare tânăr, femeiea care crede că “old is the new sexy” i se destăinuia lui Oprah după cum urmează:

– niciodată nu face duş, doar băi, chiar şi două pe zi, utilizând uleiul de baie Jo Malone Amber & Lavender

– utilizează o perie aspră pentru exfoliere

– îşi spală părul o dată, poate de două ori pe săptămână

– doarme mult, cam nouă ore pe noapte şi, dacă este singură, foloseşte măşti hidratante şi balsam Kérastase pe părul ud, culcându-se fără să le îndepărteze atunci când doarme singură (o cred)

– imediat ce ajunge acasă, renunţă la sutien, îmbrăcându-se într-un halat de mătase

 

– are un antrenor personal (David Kirsch) cu care se antrenează de trei ori pe săptămână, dar fără gimnastică aerobică… şi asta pentru că ”Sunt leneşă şi niciodată nu am avut probleme cu greutatea” (norocoasă…)

– nu foloseşte niciodată produse acide în îngrijirea tenului; preferă Retin-A şi apelelează la serviciile specializate ale… româncei Cristina Radu, la Los Angeles (habar n-aveam de românca asta… bravo ei!)

– o singură dată a încercat botoxul, însă şi-a dat seama că este mortal, în special pentru actori, ucigând expresivitatea feţei (acum, la 61 are o frunte cam netedă și lucioasă… )

ellen-barkin-feature-1-2

2015, 61 de ani

– de trei ori pe an foloseşte tratamentul cu radiofrecvenţă ”Thermage”, care stimulează producţia de colagen şi întinereşte tenul. Este o procedură dureroasă, însă. Nici Fraxel-ul – tratament cu laser – nu îi este străin și este foarte încântată de rezultate. Este nedureros, mereu precedat de o exfoliere.

– a încercat un filler, pe ici, pe colo, dar nu în buze (acum pare să aibă totuși ceva pe-acolo)

– deşi nu refuză total probabilitatea unei operaţii estetice – un lifting – , se teme de posibilele rezultate dezastruoase alea acesteia (l-o fi făcut? ce credeți?)

– în legătură cu actriţele care îmbătrânesc fără operaţii estetice, Susan Sarandon i-a spus că acestea obţin rolurile de mame, deci au de lucru (și ea are, dar nu ca mamă 🙂)

– la 60 de ani, ar vrea să semene cu mama sa (are 61 și seamănă doar cu ea, mai tânără 🙂)

– le admiră pe Helen Mirren, Judi Dench, Meryl Streep, Annette Bening pentru că nu se joacă cu tenul lor (bună asta, nu?).

Restul îl deducem noi din istoria vieții ei amoroase. E clar că nu-i plac bărbații care s-au născut înaintea ei…Citiţi şi

Legătura surprinzătoare între iubire și sănătatea pielii: fluturii din stomac se oglindesc pe chip

4 greșeli de stil pe care italiencele nu le fac niciodată

Top 4 materiale recomandate pentru rochiile elegante

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro