Ce faci de Ziua Națională a Femeilor #PeToc? Sărbătorește cu FashionUp!

Catchy

14 September 2015

Astăzi este Ziua Națională a Femeilor #PeToc, o sărbătoare lansată în premieră în România de FashionUp.ro. Magazinul online vrea să le celebreze pe româncele care știu să fie frumoase și care revin din când în când la pantofii cu toc. Concursuri, vouchere și super reduceri sunt oferite de FashionUp iubitoarelor de pantofi cu toc.

FashionUp este un magazin românesc de fashion, cu o prezența de 6 ani pe piață online. în această perioadă, magazinul a vândut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le răsplătește pe doamnele și domnișoarele iubitoare de acest model de încălțăminte. Eleganță și bunul gust al clientelor FashionUp se remarcă și în cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc și rochiile.

Campanie #PeToc
De pe 1 septembrie, pe pagina de Facebook a magazinului, doamnele și domnișoarele au putut participa la concursuri zilnice pentru a câștiga perechi de pantofi cu toc. Începând cu 2 septembrie, bloggerii au avut posibilitatea de a se înscrie în concursul care s-a desfășurat până pe 13 septembrie, unde marele premiu constă în 12 perechi de pantofi cu toc.

Astăzi toate doamnele și domnișoarele ies în stradă #PeToc, pentru că FashionUp oferă vouchere de cumpărături.

Pentru doamnele care nu vor reuși să ajungă la punctul de întâlnire sau care nu sunt din București, FashionUp.ro oferă reduceri timp de 24 de ore la toate perechile de încălțăminte cu toc.

Aflați toate detaliile despre Ziua Națională a Femeilor #PeToc de pe blog.fashionup.ro!Citiţi şi

Unde dispar iubitele după căsătorie

Un simț pe care nu-l au toate femeile

Culmea sexismului – concediată pentu că nu purta tocuri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
485 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro