Ce s-a întâmplat cu reginele frumuseții din ultima vreme

25 February 2020

Lumea fabuloasă și fascinantă a concursurilor de frumusețe este plină de provocări. Cu toții știm câtă muncă, sacrificiu și, uneori, agonie se află în spatele zâmbetelor strălucitoare. Cu toții am văzut victoriile de care s-au bucurat frumoasele participante, dar dincolo de acestea se află multe depresii și scandaluri ascunse. Multe dintre fete nu pot face față ascensiunii și cedează din cauza presiunilor psihologice, în timp ce altele rămân active în industria frumuseții.

Acele fete care nu au curaj și ambiție, dispar rapid din această industrie, iar cele care reușesc ajung să fie în topuri. Uneori însă mulți uităm că aceste fete au purtat cândva o coroană și acum le vedem doar ca modele, femei de afaceri sau influenceri. 

Reginele frumuseții cu povești de succes

Născută în Puerto Rico în 1987, Zuleyka Rivera a fost încoronată Miss Salinas Teen în 2002, iar patru ani mai târziu, în 2006, avea să primească titlul de Miss Puerto Rico, dar și de Miss Universe. În anul următor, și-a început cariera de actriță de telenovele, a prezentat mai multe emisiuni TV și a devenit „fata aceea” din videoclipul lui Luis Fonsi, Despacito, care se află și în prezent printre cele mai urmărite videoclipuri. Astăzi, Zuleyka Rivera are propriul brand de haine și parfumuri, iar averea ei este estimată la 5 milioane de dolari.

Indianca Aishwarya Rai a devenit Miss World în 1994. Vorbește fluent cinci limbi străine, a jucat în peste 40 de filme și este ambasador pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice. Are o viață privată liniștită și nu a fost niciodată prezentă în revistele de scandal.

Titlul de Miss este doar un început pentru o carieră promițătoare. Așa a fost în cazul  actriței principale din Wonder Woman, Gal Gadot, care a câștigat Miss Israel în 2004, dar și în cazul laureatei unui premiu Oscar, Halle Berry, care a fost Miss Teen All America în 1985 și Miss Ohio un an mai târziu. Legendara prezentatoare TV și femeie de afaceri, Oprah Winfrey a câștigat titlul de Miss Black Tennessee la vârsta de 17 ani.

 Când povestea nu are mereu un happy-end

Nu toate poveștile de viață ale acestor regine ale frumuseții s-au transformat într-un basm. Cel mai bun final de carieră este să te retragi din lumina reflectoarelor, să-ți întemeiezi o familie, să-ți iei un job normal și numai din vechile poze să-ți amintești premiile pe care le-ai câștigat odată.

Să luam exemplul primei Miss Ungaria, Böske Keszthelyi Simon, care a devenit și Miss Europa în 1929. După această victorie, a declarat într-un interviu că nu dorește să fie în lumina reflectoarelor: „Vreau doar să mă mărit cu un bărbat de succes, atractiv, inteligent, exact cum se întâmplă în romanele mele favorite”.  Dar din păcate, lucrurile nu stau mereu așa. 

Tara Connor, Miss USA din 2006, a avut probleme cu alcoolul și drogurile imediat după concurs și a intrat la dezintoxicare în același an. S-a întors în lumina reflectoarelor ca prezentatoare TV și parte din juriul unei emisiuni, devenind un membru activ în programele de prevenire a consumului de droguri printre tineri.

Tara este însă un caz fericit, din moment ce majoritatea cazurilor de acest gen au un final tragic.

Nasifa Joseph a fost încoronată Miss India în 1997 și a ajuns în semifinalele Miss World în același an. Ajunsă actriță și prezentatoare de emisiuni TV în țara natală, Nasifa a aflat chiar înainte de nuntă că logodnicul ei era căsătorit, iar în urma unui conflict în familie a ales să se sinucidă.

Guest post by Mihaela Pătrașcu

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

“Femeia pe care trebuie să o știm” – trimite-ne povestea ei

Gal Gadot va fi noua Cleopatra

Și oamenii au stat acasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro