Cei cărora v-am dat votul, să știți că ne-a durut

27 May 2019

La urma urmei a fost doar un exercițiu electoral. Astăzi ne întoarcem la viața noastră de zi cu zi, dar am votat cu furie, am votat cu splina și cu ficatul, am votat cu toți anii mei, adunați cărămidă peste cărămidă, umilință peste umilință. Am votat apăsat!

Mulțumim PSD pentru că ne-ai dat șansa să ne mai simțim utili țării noastre. Mulțumim PSD pentru petrecerile în aer liber oferite românilor în jurul centrelor de votare. Mulțumim PSD, dar acum este timpul să dispăreți.

“Prietena mea a stat aproape 8 ore la Roma, sub ploaie, fără apă, fără un colț de pâine. A reușit să voteze, dar îi este rău.” Liliana Angheluță

Iar cei cărora v-am dat votul, să știți că ne-a durut. Să știți că toți cei care au stat acolo, ore în șir, vor ca votul lor să nu fie risipit ca de atâtea ori în trecut. Nu este cazul să vă împăunați. Eroii sunt cei care s-au încrâncenat să aștepte la moaștele sfintei Ștampile, nu voi. Este rândul vostru să stați în picioare!Citiţi şi

Jurnal de învățător (III) – RĂZBOIUL

Vă spun, cred că a venit primăvara!

Împuțiți de emigranți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Ileana / 27 May 2019 8:15

    Iar de la noi să știți că am votat și pentru voi! Respect! Ieri, nu de fiecare 1 decembrie politizat, am fost mândră cu adevărat că sunt româncă și am simțit, din nou, toți la fel!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro