Chanel Sublimage: demachiere plăcută!

21 November 2019

Nici nu vă imaginați cât îmi place să aflu cine și ce-a mai descoperit pentru a alunga tristețea femeilor că totul e trecător în viață, mai puțin ridurile! O fi adevărat că frumusețea vine din interior și, dacă spiritul e tânăr, vârsta e doar un număr, dar la fel de adevărat e și că frumusețea se vede nu doar în privirea scânteietoare, mersul dezinvolt și vorba aleasă, ci și pe… piele. Și, de data asta, Casa Chanel este cea își reînnoiește promisiunile față de noi – nu tinerețe fără bătrânețe, să fim serioase!, ci tinerețe care merge calmă, la pas, fără spaima timpului. Din 2006, când a lansat gama SUBLIMAGE ca vârf de lance în lupta cu timpul, Chanel a continuat să îmbunătățească formula. Iar nouățile din 2019 vin să completeze produsele destinate atât femeii tinere care își caută aliați inteligenți în înfruntarea cu timpul, dar și celei mature care știe deja cât e de important și convenabil să prelungești fără artificii frumusețea tenului, gâtului și a decolteului.

Astăzi, despre noua colecţie CHANEL pentru curăţarea pielii.

Linia Sublimage, chintesenţa produselor de îngrijire a pielii de la Chanel, se îmbogățește cu o nouă colecţie pentru curățarea pielii care schimbă percepția asupra acestei etape imposibil de omis: dintr-o corvoadă, cum este perceput uneori, momentul eliberării pielii de impurități, machiaj sau de propriile toxine devine un moment de linişte, seara şi dimineața.

Colecţia de curăţare Sublimage vine în trei variante și un exfoliant, din care îți poți alege ceea ce ți se potrivește. Fiecare produs de curățare acţionează ca un prim strat esenţial de îngrijire, iar rezultatul este mereu acelaşi: o piele moale, sănătoasă şi plăcută la atingere, la care se adaugă o luminozitate incredibilă. Practic, fiecare zi este un nou început pentru pielea ta.

Exfoliantul blând cu semințe de vanilie pentru strălucire și puritate

Les Grains de Vanille este un gel onctuos concentrat ce conține semințe parfumate de vanilie și semințe mărunțite de jojoba. Prin gomaj blând se îndepărtează celulele moarte și impuritățile și se obține un veritabil efect de piele nouă, mătăsoasă,  luminoasă, care respiră și strălucește.

Ingrediente active: apă concentrată de Vanilla Planifolia cu virtuți antioxidante protectoare și extract de Harungana cu putere detoxifiantă.

Ritual de aplicare: 1-2 ori pe săptămână, cu ajutorul unei spatule (ca să nu contaminați restul conținutului) luați echivalentul a 1-2 alune și masați cu vârfurile degetelor, cu mici mișcări circulare, evitând zona ochilor. Clătiți.

***

Le Savon de Soin, săpunul de îngrijire, sau când un gest simplu devine un lux esențial. Textura sa cremoasă produce o spumă mătăsoasă bogată și blândă cu PH ul pielii. Efectul, aceeași piele curată, luminoasă, netedă, care respiră stare de bine.

Ingrediente active: apă concentrată de Vanilla Planifolia cu virtuți antioxidante protectoare și extract de Harungana (un copac ce crește tot în Madagascar, ca și Vanilla Planifolia, cunoscut ca “fântâna tinereții” sau copacul vindecător) cu putere detoxifiantă.

Ritual de aplicare: dimineața și /sau seara, umeziți mâinile, fața și gâtul, apoi luați săpunul în mâini și cu un pic de apă faceți o spumă cremoasă și generoasă. Curățați apoi fața și gâtul cu mișcări circulare, evitând zona ochilor. Clătiți abundent.

***

L’Huile-en-Gel de Démaquillage vă oferă o experiență inedită: acest gel se transformă în timpul masajului sub acțiunea căldurii feței: întâi în ulei delicat, apoi, în contact cu apa, într-un lapte extrem de fin. Senzația finală este de confort și stare de bine profunde.

Ingrediente active: apă concentrată de Vanilla Planifolia cu virtuți antioxidante protectoare, extract de Harungana cu putere detoxifiantă și un complex de zaharuri prețioase care dizolvă machiajul.

Ritual de aplicare: aplicați gel cât o alună pe față, ochi și gât. Masați leger cu mișcări circulare până gelul se transformă într-un ulei delicat. Demachiați genele de la rădăcină spre vârfurile lor. Emulsionați cu apă, uleiul va deveni lăptos. Faceți ușoare presiuni cu mișcări circulare pentru a îndepărta toate urmele de machiaj. Clătiți abundent.

***

 

L’Eau de Démaquillage are o textură ușor gelificată și răcoroasă, alunecă ușor peste față și ochi evocând senzația de apă pură pe față. Conține micro captatori de orice urmă de machiaj sau de poluanți. Pielea rămâne idel hidratată, catifelată, netedă și incredibil d luminoasă. Strălucind de prospețime.

Ingrediente active: apă concentrată de Vanilla Planifolia cu virtuți antioxidante protectoare și extract de Harungana cu putere detoxifiantă.

Ritual de aplicare: dimineața și/sau seara, îmbibați generos o dischetă fină de bumbac cu apa demachiantă și ștergeți fața și gâtul. Folosiți o altă dischetă pentru ochi. Dacă aveți rimel, lăsați să acționeze câteva secunde înainte de a-l îndepărta. Nu este nevoie de clătire.

***

Acestea fiind spus, vă doresc demachiere plăcută. Cu Chanel Sublimage, nu e o urare formală. 🙂 Citiţi şi

Sfaturi și trucuri de machiaj pentru a găsi formula adecvată tenului tău

Ce trebuie să știți când cumpărați pensule de machiaj

Alimente cu rol nutritiv pentru piele și păr: Înțelegerea nutriției externe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro