Charlize Theron, de nerecunoscut în Bombshell

21 November 2019

Un trio feminin de excepție: Margot RobbieCharlize Theron și Nicole Kidman ne lansează o provocare: Bombshell (Bomba)! Bazat pe o întâmplări reale, filmul narează povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, cel care a întreținut o atmosferă ostilă față de femeile din birourile Fox News. Filmul va fi lansat în Statele Unite pe 13 decembrie 2019, iar în România pe 10 ianuarie 2020. 

Nicole Kidman, Charlize Theron și Margot Robbie

Bombshell dezvăluie detalii din viața lui Roger Ailes, consultant de imagine și fondator al canalului Fox News, acuzat pentru agresiuni sexuale. Pelicula redă punctul de vedere al celor trei femei care-au lansat acuzațiile: jurnalista Gretchen Carlson (Nicole Kidman), cea care-a inițiat valul de învinovățiri, jurnalista de la Fox News, Megyn Kelly (Charlize Theron) și producătoarea Kayla Pospisil (Margot Robbie, într-un rol de ficțiune). Femeile au rupt “legea tăcerii” și-au denunțat inacceptabilul. Filmul ne promite dezvăuiri din culisele acestui trust de televiziune și ilustrarea modului în care acuzatul și-a tratat victimele. Cu siguranță, nominalizările la premiile Oscar vor fi numeroase.

Roger Ailes și Megyn Kelly

Urmărind trailerul, remarcăm transformările fizice ale uimitoarei Charlize Theron, aici fiind greu de recunoscut. Deja, internauții de pe rețelele de socializare au remarcat și-au reacționat la izbitoarea asemănare fizică dintre actriță și veritabila Megyn Kelly.

Nu s-a dat niciodată în lături să își modeleze propriul trup ca să ipostazieze un personaj, Charlize Theron s-a lăsat – în acest caz – pe mâinile specialistului în machiaj, Kazu Hiro. Așadar, chipul actriței a fost acoperit cu opt implanturi concepute de acesta. Anevoioasele intervenții au făcut-o pe actriță să mărturisească pentru The Hollywood Reporter: „Este foarte greu să îl convingi să facă lucruri noi, dar l-am determinat, totuși, să realizeze opt lucrări protetice pentru mine. Două dintre acestea, practic, mi-au acoperit întreaga pleoapă. A fost o muncă dificilă, mai ales că a fost greu chiar să și clipesc.”

De asemenea, Theron a discutat despre importanța poveștii din centrul peliculei Bombshell, cea a angajatelor de la Fox News, care au expus hărțuirea sexuală practicată de Roger Ailes.„Povestea în sine era foarte familiară și a atras atenția și mișcărilor #MeToo sau Time’s Up”, a declarat Theron pentru aceeași revistă.

„Istoria se tot repetă când vine vorba despre femei și despre lupta lor pentru egalitatea de șanse, fie că este vorba de diferența de remunerare, fie că nu vor să fie prada abuzului de putere.”

Charlize Theron pe Instagram, acum nouă săptămâni: “Simt că trebuie să fiu cinstită. Sunt într-o nouă relație. Cu amândouă aceste doamne. Pe bune.”

În 2016, Carlson l-a dat în judecată pe Ailes pentru hărțuire sexuală. Ulterior, s-a stabilit o sumă de 20 de milioane de dolari pentru daune. Kelly a narat experiențele ei (din 2016) în jurnalul autobiografic Settle for More.

[Traducere și adaptare după articolul din publicația InStyle]Citiţi şi

Viața în roz a femeilor din plastic – Barbie

Dior J’adore Infinissime – un înveliș al încrederii

Babylon

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro