Colecția Rocketman Summer 2019, lansată de reginele manichiurii de la Hollywood

9 May 2019

Top Line a lansat noua colecție Rocketman Summer 2019, semnată Gelish & Morgan Taylor. Colecția celebrează noul film Rocketman, inspirat de povestea de viață a lui Elton John, ce va fi lansat în România pe 31 mai. Lansarea s-a făcut în prezența fondatoarelor Morgan Haile și Taylor Daniel, reginele manichiurii de la Hollywood, creatoarele colecțiilor admirate de Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner și Gigi Hadid.

Trendurile 2019 în manichiură

Dacă modelul negative-space manicure a fost vedetă ani la rând (mai ales modelele cu vârful transparent sau cu baza transparentă în formă de lună – ‘’moon manicure”), noul negative-space este acum cu modele geometrice (linii transparente, verticale sau orizontale).

NU se mai poartă unghiile plictisitoare și care nu transmit niciun mesaj. 2019 este anul în care putem combina culori, texturi și modele diferite; putem alege să purtăm un model diferit pe fiecare unghie.

Produsele Gelish & Morgan Taylor sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.Citiţi şi

Hold My Hand

Madonna: „Sunt propriul meu experiment. Sunt propria mea operă de artă”.

Reverență, Majestatea Voastră!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro