Concert Extraordinar de Anul Nou în București

4 January 2017

Pe 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio, Bucureşti, are loc cea de-a patra ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, organizat de Fundaţia Calea Victoriei, susţinut de dirijorul Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni.

Programul include suitele „Spărgătorul de nuci” de P. I. Ceaikovski şi „Şeherazada” de N. Rimski-Korsakov. Atmosfera plină de senzualitate și delicatețe va fi întregită de ilustraţiile Mariei Surducan, artistă talentată, cu un portofoliu bogat de creații originale.

În pauza concertului se vor servi gustări delicioase, cafea aromată și sucuri naturale.

Biletele la concert se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online aici.

Categorii de bilete:

Categoria I – 120 ron, Categoria II – 100 ron, Categoria III – 85 ron

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală.Citiţi şi

Cum gândesc, ce simt bărbații

Dacă tot faci nebunii pentru pantofi, le știi povestea?

Bucureștiul va fi Mica Vienă pe 8 ianuarie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
228 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro