Cum ai ști?

Catchy

26 March 2017

Sunt senzații pe care le pierdem definitiv. Nu mai avem cu ce face comparație. Ne întreabă oftalmologul, schimbând lentilele, care variantă e mai bună. Alegem, dar nu mai știm care era acuitatea vederii în urmă cu 5, 10, 20 de ani… Opțiunea finală e doar o părere între două oferte din prezent. Poate și cu auzul e la fel. Cine mai știe cât de fin era. Cu ce să mai compari?

femeie

Mă gândesc că, poate, cu alte simțuri o fi altfel? Se conservă oare ceva în subconștient care ne-ar putea semnala o schimbare mai năstrușnică? Cum ai ști, de-un exemplu, într-o dimineață, că peste noapte ai întinerit cu 20 de ani? E încă semi-întuneric, n-ai aprins lumina, doar ai deschis ochii și te-ai ridicat în capul oaselor. Nu vezi, doar simți. Care ar fi prima senzație care te-ar face să suspectezi că te-ai trezit în alt timp, mai tânără? 🙂Citiţi şi

Trăiește!

Nu trebuie să pozezi tot timpul în oaia roz, ca pe Facebook

Când nu laşi suficient spaţiu între tine şi celălalt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
812 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro