Cum ai ști?

26 March 2017

Sunt senzații pe care le pierdem definitiv. Nu mai avem cu ce face comparație. Ne întreabă oftalmologul, schimbând lentilele, care variantă e mai bună. Alegem, dar nu mai știm care era acuitatea vederii în urmă cu 5, 10, 20 de ani… Opțiunea finală e doar o părere între două oferte din prezent. Poate și cu auzul e la fel. Cine mai știe cât de fin era. Cu ce să mai compari?

femeie

Mă gândesc că, poate, cu alte simțuri o fi altfel? Se conservă oare ceva în subconștient care ne-ar putea semnala o schimbare mai năstrușnică? Cum ai ști, de-un exemplu, într-o dimineață, că peste noapte ai întinerit cu 20 de ani? E încă semi-întuneric, n-ai aprins lumina, doar ai deschis ochii și te-ai ridicat în capul oaselor. Nu vezi, doar simți. Care ar fi prima senzație care te-ar face să suspectezi că te-ai trezit în alt timp, mai tânără? 🙂Citiţi şi

Horoscopul lunii mai 2018

E ceva care nu-ți convine?

I-am spus să mă aștepte și acum mi-e frică că am făcut o mare greșeală

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
886 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro