Cum alegi parfumurile bărbătești potrivite în funcție de vârstă

29 April 2021

Dacă parfumul a fost asociat mult timp cu femeile, astăzi a devenit o armă de seducție și pentru bărbați. Pentru o lungă perioadă de timp, bărbații au folosit doar Apa de Köln (apă de colonie), cu arome de citrice și note dulci. În anii 60, în sfârșit, au apărut parfumuri mult mai masculine. Anii 1970 și 1980 vor revoluționa lumea parfumeriei pentru bărbați.

În prezent, există foarte multe parfumuri pentru bărbați, pe care le alegeți în funcție de vârstă, dar și în funcție de caracterul fiecăruia, stilului său de îmbrăcăminte și de viață. Misterios, seducător, discret, viril… Fiecare bărbat are un parfum corespunzător. Dacă unii bărbați își aleg și parfumul în funcție de semnul astrologic, se întâmplă ca femeile să aleagă parfumul bărbatului lor. Cum să navigați între gusturi, nevoi, diferite familii olfactive și mărci?

Parfumuri bărbătești – ideile zilei aici

CE TIP DE PARFUM MASCULIN SĂ ALEGEȚI ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTĂ

În funcție de vârsta dvs. și în funcție de faptul că sunteți adolescent, adult sau vârstnic, parfumul va fi ales în mod diferit. Un om evoluează și își afirmă gusturile de-a lungul vieții. Un parfum se va schimba în funcție de stilul său de viață, stilul de vestimentație etc.

Parfum pentru adolescenți

Când ești adolescent, nu este ușor să găsești un parfum care să ți se potrivească. Gusturile nu numai că nu sunt pe deplin așezate, dar se schimbă deseori… Majoritatea adolescenților optează pentru un parfum proaspăt și picant. Cu toate acestea, unora le plac mirosurile care se impun și care corespund deja unui stil bine afirmat.

Parfum pentru bărbați de 20 de ani

De la vârsta de 20 de ani, stilul tânărului este mai asertiv. Parfumul va fi diferit dacă tânărul este la modă, romantic sau exuberant. La această vârstă, mulți aleg ape de colonie sau parfumuri sportive, acvatice și proaspete. Multe mărci oferă versiuni sportive ale parfumului lor vedetă, care se adaptează perfect vieții de zi cu zi când aveți 20 de ani.

Parfum pentru bărbați de 30 de ani

Cel de treizeci și ceva este, în general, un om dinamic și, desigur, tânăr! El este adesea chiar la începutul vieții sale profesionale, iar personalitatea sa este acum afirmată. Între parfumurile aromate, lemnoase, condimentate, sportive sau orientale, alegerea este vastă. În funcție de profesia bărbatului de 30 de ani și de pasiunile sale, parfumul va fi dinamic, discret sau impunător.

Parfum pentru bărbați de 40 de ani

La 40 de ani, bărbatul se află la cea mai bună capacitate fizică, personală și profesională. Aceasta este epoca în care omul este împlinit. În funcție de faptul că este un personaj tânăr, aventuros, discret, căruia îi place să se impună, căruia îi place să seducă, care vrea absolut să fie remarcat sau pur și simplu chic, parfumul se va adapta personalității sale asertive.

Parfum pentru bărbați de 50 de ani

La vârsta de 50 de ani, bărbatul a avut copii, experiențe profesionale, una sau mai multe soții și acum știe ce vrea și ce nu vrea. Seducător și carismatic, bărbatul de 50 de ani va avea un parfum care îi va evidenția aura și personalitatea, un parfum atât seducător, cât și oriental.

Parfum pentru bărbați de 60 de ani

La 60 de ani, bărbații sunt, în general, tați și adesea bunici. Sunt încă în viața profesională și le place să le fie recunoscută experiența. Parfumul lor va fi atât proaspăt, cât și elegant. Unii vor fi mai discreți decât alții cu parfumuri cu note de citrice. Alții vor fi puțin mai bărbătești, cu mirosuri destul de puternice.

Parfum pentru bărbați de 70 de ani

La 70 de ani, omul de astăzi seduce din nou și din nou. De obicei pensionat, îi place să facă ce vrea. Mirosul său este ușor bărbătesc, lemnos, dar mai presus de toate impunător, este un om pe care îl observăm. Bărbatul de 70 de ani își cunoaște perfect gusturile și își va adapta parfumurile la ieșirile sale.

Parfum pentru bărbați de 80 de ani

Mirosul unui bărbat de 80 de ani este parfumul unui om care a trăit. Impunător și plin de seducție, parfumul său ar putea fi un parfum de ferigă-lemnoasă sau ferigă-orientală, plin de caracter. Cu toate acestea, unii bărbați în vârstă de 80 de ani se întorc la ape de colonie, foarte proaspete și delicate.Citiţi şi

Până ne-om găsi în lumea asta mare

Ce beau româncele

Machiajul buzelor e o chestiune foarte serioasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro