Cum e mai bine?

6 April 2018

După o perioadă nu prea fastă în viața mea, am început să „iau” oamenii la fel ca pe mâncare – ușor, fără grabă. Pe el, am ales să-l cunosc mai întâi. Să învăț ce-i place și ce nu, să-i învăț dorințele și temerile și să mă bucur sau să încerc să îl scap de ele. Să mă bucur de faptul că alege să le împartă cu mine și să mă aibă lângă el de-a lungul vieții.

El, în schimb, m-a ridicat de la început pe un piedestal. M-a purtat pe brațe până sus de tot, de unde puteam vedea lumea întreagă. Ajunsă acolo, eu am continuat să mă comport ca în propria viață: cu pași stângaci, timizi, am dansat pe scena pe care mi-a dăruit-o el, dar pe muzica și coregrafia mea.

mers pe sârmă

Nedumerit, el m-a observat o perioadă și a decis că, de fapt, el m-a purtat acolo sus după propriile lui tipare și idei. Iar „dansul” meu nu se potrivea în „concertul” lui…

El nu m-a observat la început, doar m-a schițat în imaginația lui așa cum mă dorea, iar când și-a dat seama că „muza” pe care a creat-o nu era totuna cu mine, cea reală, a lăsat mâinile pe lângă corp și a plecat. Plutirea mea, în gol, s-a încheiat.

Să-mi spună cineva cum e mai bine, cum e corect, când vine vorba de o relație? Mergi pe mâna realității ori pe cea a imaginației?

Guest post by Laura Stan

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

M-a rugat să-l aștept, să găsească o modalitate elegantă de a ieși din actuala relație

O poveste de dragoste nechemată, nedorită

Nu mai fusesem niciodată sărutată de un bărbat trecut de 40 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,080 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro