Cum ieși din… ok, zi-i cum vrei!

Catchy

19 January 2016

Ce faceţi când aţi făcut o nefăcută, iar curajul s-a făcut mic, ca după o baie rece? 🙂 Luați de-aci niște idei pentru care o să-mi mulțumiți mai târziu.

Nivelul 1 de dificultate

Dimineaţă ţi-a vorbit monosilabic şi a zis că nu are nimic?

Uiţi de pauza de ţigară şi de discuţia cu băieţii despre liga I (sau noua secretară a şefului, după caz) şi dai o fugă până acasă (sau unde este ea în acel moment, cu excepţia cazurilor când este la salon sau cu prietenele şi nu poate fi deranjată) şi te prezinţi cu o floare în dinţi şi cu „îmi pare rău”-ul repetat încă de pe drum (hai, că poți, nu e greu, sunt numai trei cuvinte).

Te-a rugat a zecea oară să faci ceva pentru ea şi tu ai uitat – mă rog, nu prea te-a interesat şi-apoi, ştii ce ai de făcut, de ce îţi repetă din lună în lună?

Ups… te învoieşti jumătate de zi de la muncă şi cumperi flori, nenică! Un buchet bogat de la florăria de la colţul străzii, buchet pe care îl asortezi cu o invitaţie la cină şi dai fuga să te prezinţi cu ele într-o suflare înainte să fie prea târziu. Fără ezitări, te pot costa scump ulterior!

flori

Nivelul „ai încurcat-o”

Te-ai enervat şi ai ţipat mai tare ca ea?

Urât din partea ta… în cazul ăsta, îmi pare rău să-ţi spun, florăria de la colţul străzii nu te mai poate ajuta. Aici ai nevoie de profesionişti, e clar. Hei, nu tremura, fii bărbat! Există, totuşi, o soluţie: comanzi online un generos buchet de flori exotice care să fie livrat direct acasă. Atenţie! Trebuie să ajungă înaintea ta! Între timp, tu apelezi la fondul secret de bere şi-i cumperi rochia aia pentru care niciodată n-ai găsit momentul/suma potrivite.

Ai invitat-o la spectacol, v-aţi dat întâlnire în faţa teatrului şi ai uitat?

Sunt îngrijorată pentru tine. Acum e momentul să scoţi artileria grea. Vorbeşte cu Floria să-ţi livreze tradafirii ăia spectaculoşi meniţi să dezgheţe şi inima de iceberg şi scrie-i cea mai impresionantă scrisoare de iertare – te descurci tu, dai search pe net după un citat mai de Doamne-ajută (atenţie la cratimă, că se duce naibii totul!)…  compune-ţi o mină spăşită şi prezintă-te numai apărat de două bilete în Bali sau măcar de blana aia după care suspină încă de acum 2 ani.

Nivelul „Run, Forrest, run”

Ai uitat de ziua ei, aniversarea voastră sau de una dintre nenumăratele sărbători oficiale dedicate sexului slab, suav şi frumos?

… îmi pare rău, pentru asta nu am nicio soluţie. Ai încurcat-o rău, mă rog pentru integritatea ta. Domnul aibă milă de tine!

PS: nu strică însă să-i oferi flori şi în această situaţie. Sunt şanse să suferi o idee mai puţin!Citiţi şi

Familii, copii și bagaje

“Oare ce-o fi fost în mintea mea?” Nimic!

O femeie este neputincioasă doar până i se usucă oja

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
5,236 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro