Cum să profitați la maximum de peria dvs. cu aer cald

23 March 2021

Trăim în epoca în care tehnologia a combinat beneficiile unui uscător de păr cu cele ale unei perii de coafat pentru a-i da șansa fiecărei femei să fie creativă și uimitor de frumoasă. Dar nu toate periile rotative pentru coafat  sunt la fel și utilizarea unei perii rotative cu aer fierbinte înseamnă mai mult decât simpla sa conectare și trecere prin păr. Dacă doriți să obțineți cea mai eficientă utilizare a periei dvs. cu aer cald, atunci vă vor fi extrem de utile informațiile din acest articol.

O perie rotativa poate fi noua dvs. armă secretă pentru a arăta fabulos. Vă vom împărtăși cele mai bune sfaturi despre cum să folosiți corect o perie aer cald și cum să profitați la maximum de ea atunci când vă uscați și coafați părul.

Lăsați-o să se încălzească

Chiar și în zilele în care sunteți în întârziere, lăsați peria să se încălzească la temperatura potrivită înainte de a o folosi. Acest lucru vă va economisi timp pe termen lung și vă va permite să obțineți rapid aspectul pe care îl doriți.

Împărțiți-vă părul în șuvițe

Înainte de a folosi peria rotativă, împărțiți părul ud în șuvițe pe care prindeți-le cu niște clipsuri. Începeți uscarea părului dinspre ceafă spre vârful capului, apoi lateralele și partea din față. Alegeți șuvițe de grosime medie, pentru a evita încălzirea excesivă și deteriorarea firelor de păr. Înainte de a începe ondularea părului el trebuie să fie uscat în proporție de 80%.

Să înceapă periajul!

Pentru cele mai bune rezultate, periați de la rădăcina fiecărei șuvițe până la vârf. Astfle veți adăuga volum părului dvs., dar dacă doriți mai mult volum, puteți aplica un spray volumizant și/sau spumă  înainte de a-l peria. Când utilizați o perie de curling, ar trebui să periați încet de la rădăcină până la vârf și apoi să înfășurați părul în jurul periei până la rădăcină. O țineți în poziție timp de aproximativ cinci secunde și apoi …

Lăsați peria și părul să se răcească

Coafarea părului cu o perie cu aer cald se va încheia obligatoriu cu răcirea acestuia pentru un efect de durată. După ce aveți părul înfășurat în jurul periei timp de aproximativ cinci secunde, în mod ideal ar trebui să-l lăsați să se răcească încă zece secunde înainte de a scoate peria. Majoritatea periilor au o setare/buton de răcire a aerului. Apăsați un buton și peria se va răci automat. Acest pas de răcire vă va ajuta părul să se așeze mai bine și să se definească buclele. Repetați acești pași până ați ondulat toate șuvițele.Citiţi şi

5 aspecte de care să ții cont în alegerea unui balsam de păr

Important este Azi, Acum

Noi îți spunem ce și cum, dar de tine depinde dacă vei avea un păr splendid vara asta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro