Cum se poate ca femeile frumoase să fie singure?

26 April 2016

De multe ori aud că femeile frumoase sunt râvnite de toţi, şi Doamne, câtă gelozie pe ele. Ce îşi imaginează restul? Că au coadă de bărbaţi în spate, plus alţii pe lista de aşteptare?

Da, dacă sunt frumoase şi atrăgătoare, automat au parte de multă atenţie. Totuşi, hai să facem diferenţa, să ai parte de atenţie nu înseamnă să fii dorită.

Evident că tipul care a fost timid în liceu, care a avut o singură prietenă ce purta ochelari, aparat dentar şi avea câteva kg în plus, va fi tentat să îşi încerce norocul cu o femeie fatală.

E adevărat, sunt interesante, au un aer diferit. Pare că te poate avea la degetul mic, dacă vrea, chestie incitantă la început. Pare şi misterioasă, indiferentă exact cât trebuie şi, mai ales, e conştientă de cum arată şi de ce poate, aşa că e foarte sigură pe ea.

Şi acum, de ce nu sunt cu adevărat dorite zeiţele frumuseţii?

femeie frumoasă

Pentru că la finalul zilei, sunt tot oameni. Da, oameni cu două mâini, două picioare, două urechi, cinci degete la fiecare mână şi aşa mai departe.

După ce ai avut-o de câteva ori în pat şi ai ieşit cu ea la braţ ca să te mândreşti, realizezi că nu e tot timpul femeia sexy din gheaţă. Asta e pentru timpul liber. Are zile când nu are chef să se aranjeze, are toane, are probleme, ba chiar e şi capabilă să vorbească din suflet. Da, are şi din ăla.

Şi când îşi dă el seama că nu constă totul în sex şi flirt continuu cu ea, că nu e un fel de divinitate mereu ca scoasă din cutie, n-o mai vrea.

Şi, în continuare, se întreabă atâţia cum e posibil ca femeile frumoase să fie singure…

Guest post by Ruxandra Andreea

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie singură și frumoasă sperie și mai mult

În loc să postești de carne, postește de egoism

Tipuri de amante

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Liliana / 3 September 2017 20:25

  Doar un prost nu o mai vrea!

  0
  0
  Reply
 2. mara study / 26 April 2016 15:29

  Sufletul conteaza cel mai mult! Frumusetea poate fi trecatoare

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro