Dali și Picasso deschid prima licitație a anului în România

21 January 2020

Joi, 30 ianuarie 2020, ora 19:00, Artmark organizează la Palatul Cesianu-Racoviță licitația unei selecții de Grafică Europeană din două colecții. 

Opere semnate de Dali, Picasso, Magritte, Matisse, Chagall sau Modigliani deschid prima licitație a anului 2020 în România. Lucrările de grafică și litografiile ce poartă semnătura celor mai renumiți pictori ai lumii provin din colecții private și sunt însoțite de certificate de autenticitate.

Femeile lui Picasso

„Femei din Avignon” 

„Femei din Alger”

„Femei din Avignon” – opera care a devenit piatra de temelie a artei secolului XX-lea, „Femei din Alger”, una dintre cele mai scumpe picturi din lume, „Cleopatra” sau „Consolare” reprezintă lucrări celebre ale modernismului semnate de Picasso, litografiile cărora sunt scoase astăzi la licitație pentru prețuri de pornire între 200 și 500 de euro.

Dali în Timp

Rosa Papillonaea

„Invențiile monștrilor”

Lucrări suprarealiste ce cuprind toate perioadele artistice ale pictorului: „Rosa Paillonaea”, „Dematerializare în jurului lui Nero” sau „Invențiile monștrilor” sau gravuri semnate de Salvador Dali nu depășesc în licitație prețul de pornire de 1.000 de euro.

Magritte vs Matisse

Decalcomania – René Magritte

“Nud albastru”, Matisse

Magritte, pictorul cu opere prea celebre să poată fi furate, precum „Marele Război”, „Amanții” sau „Decalcomania”, concurează în licitația de grafică europeană cu celebrul „Nud albastru” semnat de Matisse și care are un preț de pornire de doar 150 de euro.Citiţi şi

Paradoxul vremurilor noastre

Femeia care i-a spus „Nu” lui Picasso

Pasiunea lui Damian Elwes

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro