De ce joacă femeile Bingo online mai mult decât bărbații

27 September 2019

Jocurile de noroc vin în multe forme și cele mai multe dintre ele duc în spate o istorie lungă, unele datând chiar de la începutul omenirii, cum sunt zarurile. Aceasta au parcurs secole după secole, acompaniind omul din Evul Mediu până în prezent și, chiar dacă și-au schimbat puțin aspectul, ele au păstrat același cor.

Bingo, unul dintre cele mai populare jocuri de noroc, este îmbrățișat cu succes de 80% din populația feminină și reprezintă alegerea numărul 1, atunci când vorbim de această formă de divertisment. Mai multe despre Bingo online găsiți pe site-uri ca https://www.cazinouri.info/bingo/, site-uri de comparație pentru operatori de jocuri de noroc online, care oferă informații actuale despre variațiile și ofertele acestora.

Încă de când s-au deschis primele saloane de Bingo, acestea reprezentau un subiect tabu pentru femei. Însă, ele au reușit să vadă frumusețea jocului și să se bucure de acest mod de divertisment într-un mod mai neoficial, la petrecerile de acasă, la ora ceaiului, la diverse întâlniri cu prietene, unde organizau sesiuni de Bingo cu premii în bani. Jocul a câștigat popularitate în rândul femeilor prin perspectiva socializării, dar și a ușurinței de juca și de a câștiga jackpot-uri. Pe vremuri, activitatea era abordată destul de des la întâlniri şi, mai mult decât atât, a devenit motivul pentru întâlniri cu prietenii.

 

Chiar de la începuturi, operatorii de jocuri de noroc au făcut apel în special la femei, care s-au dovedit jucători de agrement, bucuroși că pot petrece timp calitativ într-un mediu sigur. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor de jocuri de noroc tip cazino sunt bărbații. Femeile, jucători de ocazie, preferă jocurile simple, tip Bingo, unde regulile sunt ușoare și unde socializarea este încurajată. Acest tip de jucător este rar influențat de rezultatul jocului și este folosit doar ca un mediu sigur și plăcut pentru alungarea stresului.

Bingo este un joc de noroc cu risc mediu, folosit în străinătate mai mult ca o activitate comunitară pentru scopuri sociale, unde factorul și scopul social are mai multă importanță decât dinamica jocului în sine. Dar cum se raportează aceste demografii la jocul Bingo din zilele noastre sau mai exact, la cetățenii români? Sălile de Bingo pline cu fum de țigară, cu lăzile de bere care serveau drept scaune și unde atât tații, cât și mamele însoțite de copii strigau din fiecare colţ Bingo, au apus demult și au fost înlocuite cu săli digitale în mediul online, unde jocul oferă aceleași satisfacții, mai puțin socializarea.

În prezent, ritmul jocului a fost accelerat și este disponibil în mai multe variante, cu 90 de bile, 80 de bile, 75 de bile, Bingo de viteză și mulți alți hibrizi, care mențin aceleași reguli, dar care nu pot reda bucuria de întâlni oameni noi, deși există modul de chat-live. Şi atunci, cine joacă Bingo mai mult?

Cele mai profitabile industrii la jocul Bingo, aici ne referim la modul fizic de joc, sunt în SUA, Canada, Australia și Marea Britanie, unde se estimează că anual sunt cheltuiți peste 70 de miliarde de dolari în sălile de Bingo. Un factor defavorabil jocului fizic a fost interzicerea fumatului în locuri publice, ceea ce a dus la un declin major pentru sălile de Bingo, dar şi la creşterea în popularitate a Jocului Bingo online.

Numeroși operatori au ales să intre în mediul online, prin tranzacții B2B cu platforme de jocuri de noroc, oferind serviciile lor în continuare, însă la un nivel mai mare de marketing. Revenirea pe o scară mai largă, mai accesibilă, a readus popularitatea jocului și, cel mai important, pătrunderea în grupul demografic mai tânăr. Sondajele făcute, referitoare la genul și vârsta jucătorilor, sunt bazate pe datele din Marea Britanie, unde s-a constatat ca Bingo online reprezintă o activitate săptămânală atât în rândul tinerilor, cât și al vârstnicilor, indiferent de gen.

Mulți operatori de jocuri de noroc au observat rapid această tendință și au încercat să se adreseze femeilor în special, cu site-uri create special pentru acestea. Site-urile de Bingo dedicate în exclusivitate femeilor sunt mai atractive, mai colorate, mai ușor de navigat, cu foarte multe variații de joc, unde jucătorii au opțiunea de a comunica între ei prin opțiunea chat-live.

Pasul major pe care l-a făcut tehnologia, odată cu telefoanele smart și intrarea logică a jocurilor de noroc în mediul online, au făcut posibilă o piață de extindere mult mai largă, explicând în același timp numărul crescut de jucătoare din rândul femeilor.Citiţi şi

Nu cred așa ceva!

Despre cadouri – confesiunea unui băiat cuminte

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro