De unde vine siguranța unei femei

28 August 2020

De când mă ştiu mama îmi spune: nu contează cum e casa ta, important e să fie curată. Totul trebuie să strălucească. Mai ales acolo unde nu se vede. Pe la colţuri, pe sub mobilă şi în spatele ei. Pentru că îmi e altar casa, vorbele mamei îmi sunt sfinte. Trebuie să miroasă mereu a proaspăt şi curat.

Aşa cum casa îmi îmbracă trupul şi vorbeşte despre mine, la fel trupul îmi îmbracă sufletul şi vorbeşte despre el. Iar pe măsura ce trec anii, am tot mai mare grijă de el. Nu pentru că îmi e teamă de semnele timpului, ci pentru că mă iubesc. Dinăuntru înspre interior. Cum îmi iubesc sufletul, aşa îmi iubesc şi trupul . Şi pe el îl hrănesc, îngrijesc şi iubesc ca pe propria-mi casă. Mai ales în locurile ascunse. Asta înseamnă inclusiv grijă pentru igiena intimă.

igienă

În primul rând pentru că îmi place la nebunie senzaţia de prospeţime şi curăţenie pe care mi-o dă un produs bun şi eficient. Nu ştie nimeni. Doar eu. Ceea ce face totul şi mai plăcut. E ca atunci când porţi cea mai sexy lenjerie intimă, din mătase. Nimeni nu ştie, dar toţi văd efectul: o femeie sexy, încrezătoare şi cu un zâmbet uşor ascuns în colţul ochiului şi al gurii.

În al doilea rând pentru că sunt foarte atentă la semnalele trupului meu. Mă vreau sănătoasă. Am atâtea de făcut şi trăit, încât orice boală, chiar şi minoră, m-ar opri puţin din drum. Previn. Iar ceea ce nu pot preveni, tratez . Rapid. Adică îmi uşurez viaţa cât de mult pot.

Nicicând nu am avut foarte mulţi bani şi am fost prea săracă pentru a-mi cumpăra produse proaste. Ceea ce m-a transformat într-o clientă foarte selectivă (am o prietenă care râde mereu de mine, spunând că fac cross-check între ofertele de produse).

 

Am învăţat, în timp, că cele mai bune produse de igienă sunt cele care au un miros estompat sau nu îl au deloc, pentru că sunt mult mai bânde. Şi, doamnelor, spuneţi drept: nu preferaţi un sărut delicat în colţul gurii unei ventuze zgomotoase, de să vă doară o săptămână buzele?

Tot în timp am învăţat că la mine nu renunţ, orice ar fi. Ştiu, vor fi momente în care nu voi avea tot timpul din lume pentru a mă răsfăţa. Voi avea copii, soţ, câine şi poate o pisică. Dar ştiu că nici în ruptul capului nu voi renunţa la plăcerile mele. Acelea mici. Sau acelea mari în doze mai mici. Nu voi uita să mă îngrijesc şi să mă iubesc. Şi nicicând, oricât de mulţi ani voi fi adunat pe piele, nu voi uita că acolo, înăuntru, e o femeie liberă, puternică, frumoasă, sănătoasă şi plină de viaţă. Iar asta mi se va vedea pe trup. Mai ales în cele mai ascunse locuri.Citiţi şi

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro