Debra Perelman – prima femeie CEO din istoria de 87 de ani a producătorului de cosmetice Revlon

18 March 2019

Debra Perelman a devenit noul CEO al producătorului american de cosmetice Revlon, anunţă CNBC. Interesant este faptul că fiica miliardarului Ronald Perelman, cel care controlează gigantul din industria beauty, este prima femeie care ocupă această funcţie în istoria de 87 de ani a companiei.

După 20 de ani petrecuţi la Revlon, Debra a fost aleasă pentru a-l înlocui pe Fabia Garcia, plecat în luna ianuarie. Conform sursei citate, ea are ca principală misiune alinierea politicii companiei la noile cerinţe ale pieţei.

După 87 de ani, compania de cosmetice Revlon are o femeie CEO: Debra Perelman
Sursa foto: CNBC

Până de curând, Debra Perelman a fost vice-preşedinte executiv la MacAndrews & Forbes, compania condusă de tatăl ei şi care deţine 85% din acţiunile Revlon.

Revlon a fost înfiinţată în 1932 de doi fraţi evrei născuţi în SUA, Charles şi Joseph Revson, cărora li s-a alăturat chimistul Charles Lachman, cel căruia, de altfel, i se datorează şi „L”-ul din denumirea companiei. Aceasta a trecut apoi pe la mai mulţi proprietari, până când în 1985, pachetul majoritar a trecut la miliardarul Ronald Perelman, unul dintre cei mai bogaţi americani, prezenţă constantă în topurile Forbes.Citiţi şi

Nu sunt zeițe, sunt femei ca și noi

Miliardarul care și-a donat de-a lungul vieții toată averea (8 miliarde!)

5 greșeli care te îmbătrânesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro