Designeri români premiați la The International Fashion Showcase de la Londra

Catchy

24 February 2015

Peste o sută de designeri din 27 de ţări de pe patru continente participă între 20 și 24 februarie la The International Fashion Showcase în cadrul London Fashion Week. Expoziţia Untamed Skin – The Romanian Blouse, concepută de designerii de modă Alexandru Nimurad şi Alexandra Abraham împreună cu creatoarea de bijuterii Vika Tonu şi prezentată de galeria de artă contemporană şi design Galateca a obţinut trei menţiuni speciale.

untamedskin 3

Vika Tonu şi Alexandru Nimurad au fost premiaţi la categoria Best emerging designers, iar Roxana Gibescu, curator Galateca, a căştigat la secţiunea Best curator. Proiectul a câştigat o menţiune specială şi la categoria Showcase winner. Juriul de specialitate a punctat modul în care a fost pusă în scenă expoziţia inspirată de forma şi structura iei româneşti.

1-untamedskin

Marele premiu a fost acordat unei artiste din Columbia, Julia Mannisto, la secţiunea Best designers, şi unui designer din Nigeria, Yegwa Ukpo, pentru Best Curator. Columbia a câştigat şi la secţiunea Best Exhibition.

Untamed Skin – The Romanian Blouse este un proiect realizat de Galeria de artă contemporană şi design GALATECA şi Institutul Cultural Român din Londra. În acest an, expoziţia va fi prezentată şi în Belgia, Germania şi România.Citiţi şi

După 40 de ani, o luăm razna…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Christian Dior – 70 de ani de haute couture

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
610 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro