Doare îngrozitor, ți se taie respirația, plângi de durere

7 March 2021

De 8 martie, mă apasă un gând; ba chiar mă copleșește. Cum e frate posibil în 2021, după ce-am trimis pe Marte cel mai supercalifragistic laborator, să folosim în continuare, ca cea mai revelatoare investigație pentru prevenția cancerului la sân, celebra mamografie?

Vreo 2000 de ani femeile nu prea au avut voie la școală, așa că mamografia, așa cum o știm noi azi, a fost inventată prin 1913 de un bărbat și măiestrită de alții. Toți desăvârșitorii mamografiei, germani, americani, chilieni ori englezi, toți bărbați geniali, sensibili și dedicați.

Pentru cine nu știe în ce constă investigația, sânii oricum ar fi ei, veseli ori triști sunt striviți între două plăci foarte dure. Și doare al dracului de tare. Striviți, adică striviți. Adică sânii 3D ajung sâni 2D și după aceea, că știu ori că nu știu, ajung în depresie. Doare îngrozitor, ți se taie respirația, plângi de durere. O dată la doi ani!

Așa facem prevenția cancerului de sân în anul 2021.

Leonora Carrington și Max Ernst, Lambe Creek, Cornwall, England, 1937

Cum s-or fi gândit frate bărbații ăia, inventatorii ăia deștepți, ăia care s-au dus la școală vreo două mii de ani?!

Dacă tot nu contează durerea și trauma și mai ales ca să salveze ce mai poate fi salvat, de ce nu s-or fi gândit oare și la o investigație similar strivitoare și pentru testicule?!

#egalitatedeșanse #egalitatedegen

Guest post by Manuela PlăpcianuCitiţi şi

Încet-încet nu s-au mai auzit nici glasuri de copii…

Bărbații adevărați iubesc ziua de 8 martie

#CancelCancer, caravana națională de ecografii mamare gratuite

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Oana / 8 March 2021 10:48

  De ce s-ar inventa o investigatie la san in pas cu tehnologia, daca se planifica depopularea planetei? Cu cat mai multi bolnavi, cu atat mai bine. Inca din ’74, raportul de tara Kissinger in SUA, facea f clar referire la acest lucru. Magnatii planetei au vorbit in urma cu Cativa ani despre pandemiile care urmeaza! Jigodia de Gates are profituri uriase din vaccinuri si companiile care polueaza mediul enorm, SUA porneste mereu conflicte militare in Orientul mijlociu si Africa pt Petrol si aur si noi ne plangem de o mamografie in loc sa fi impiedicat, prin tot ce tinea de noi controlarea sistematica a cetatenilor prin consumul de tehnologie, Depopularea care va urma, pas cu pas, si intarirea puterii acestor Dementi care tin fraiele planetei. Nenorocitii de la noi fac orice atrocitate la comanda si pt cateva mii de euro, asa a fost mereu, ca unde e romanul e si Lacomia si mai cu seama Prostia si Lasitatea!! Suntem primii sclavi ai UE si Americii, Cobaii pe care se face vaccinarea anti-covid obligatoriu. La asa guvernanti vanduti, nu ma mira ca poporul e pe masura! Ma mira doar ca existam ca stat, pt ca unitate, coeziune, mandrie nationala, spirit civic si respect n-au existat vreodata in constiinta majoritatii populatiei, doar meschinarie si coruptie!!

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro