Două parfumuri, două lumi fascinante: Amouage și Casamorati 1888

25 April 2023

Astăzi îți propun două fragranțe de care poate nu ai auzit. Una, pentru femeia misterioasă, bogată pe dinăutru, care intrigă și uluiește. Cealaltă, pentru femeia exuberantă, călătoare cu gândul și cu pasul, care când tânjește după aromele Mediteranei scăldate de soarele verii fuge rapid la sticla de parfum și își alină dorul. Până la următoarea plecare. 🙂

Nu trebuie să alegeți, trebuie să le încercați și să vă lăsați purtate încotro vă duc ele. În noi sălășluiesc atât de multe femei și atât de multe doruri! Trebuie doar să le ademenim să iasă la iveală, iar parfumul e cea mai potrivită nadă. 🙂

Amouage, o casă de parfumuri care aparţine familiei regale din Oman, este întâlnirea cu fragranțele unei lumi extraordinar de bogate senzorial și este clar destinată femeilor cu imaginație romantică. Cine iubește poveştile Șeherezadei va socoti miraculoasă această întâlnire și nu va rezista tentației de a pătrunde în lumea ei prin norișorul fin de parfum ca printr-un portal mereu și mereu.

amouage parfum – 43 de nuanțe de alb

Precum poezia în mișcare – formulat încet și cu dedicație, acest prețios elixir este ca o trezire a simțurilor. Honor 43 Woman ridică pe noi culmi parfumul floral alb, amețitor, legendar Amouage, inspirat de Cio-cio-san.

“Alb sublim. Neliniștit ca zăpada când se topește, calm ca un pahar cu lapte rece, intens și captivant ca norii pufoși care străbat cerul. Formulat cu o doză de 43% uleiuri, inspirat din opera Madame Butterfly a lui Puccini, această excepțională compoziție Amouage cu rubarbă, coriandru, iasomie, lăcrămioare, garoafă, tămâie și piele te poate îmbrăca în 43 de nuanțe de alb.”

Explicația lui 43

Un parfum este de obicei un amestec dintr-un concentrat de uleiuri parfumate și o baza alcoolică. Parfumurile cu o concentrație mai mare de parfum conțin mai multe uleiuri parfumate și mai puțin alcool. O concentrație mai mare de ulei de parfum înseamnă, prin urmare, un siaj mai bun. Prezentat într-o concentrație de ulei de parfum de 43% , un cvartet de flori albe – iasomie, tuberoză, gardenie, crin de vale – se reunesc într-un crescendo spectaculos, dezvăluind o redare mai armonizată și mai fină.

Despre recipient

Emblematica sticlă de cristal a parfumurilor Amouage este redefinită printr-un finisaj ceramic de culoare albă, cu detalii placate de aur, accente de opal și cristale Swarovski. Cutia este decorată cu aripi de fluturi, în amintirea iubirii imposibile trăite de eroina Cio-Cio-San. Un parfum-omagiu, un parfum-amintire, un parfum- speranţă… Nu toate iubirile sunt imposibile.

Și acum să plecăm pe Coasta Amalfitană cu un puf de Dolce Amalfi de la Casamorati 1888

  casamorati parfum – gurmand, cald, dulce-exploziv, tonic

Dolce Amalfi Casamorati 1888 este un parfum cu o compoziție complexă și sofisticată. Notele de vârf ale acestui parfum includ bergamotă, lămâie, portocală amară și mandarină, care creează o explozie de prospețime și energie.

În inima parfumului se regăsesc note de iasomie, ylang-ylang, frunze de violetă, trandafir, garoafă și nucșoară, care se combină într-un buchet floral intens și bogat.

Notele de bază ale parfumului includ vanilie, cedru, ambroxan, mosc și patchouli, care adaugă adâncime și persistență parfumului.

În ansamblu, Dolce Amalfi Casamorati 1888 este un parfum dulce și seducător, cu o combinație perfectă de note florale și lemnoase, care îl fac ideal pentru sezonul de primăvară-vară.Citiţi şi

Parfumul trebuie să fie întâi o poveste grozavă, cu mult înainte de a fi o minunată armonie olfactivă

Parfumul ambiental al Hotelului “Negresco” va fi creația unui grup de masteranzi din care face parte și o româncă – Monica Bîldea

Parfumuri în aromele Crăciunului – Cadouri perfecte pentru bărbatul iubit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro