Două tehnici de aplicare a cremelor de față și ochi

19 January 2022

TEHNICA DE NETEZIRE

Aplicați o cantitate mică din crema de fata hidratanta sau crema antirid dimineața și seara pe față, gât și decolteu, după demachiere și preferabil un ser. Pentru o acțiune optimă: cu ambele palme faceți mișcări lungi, de netezire, spre exterior, pe o parte a feței, de la maxilar la ureche, de la nas la ureche, apoi de la frunte la tâmplă și, în sfârșit, de la ureche la ureche, pe gât. Repetați aceleași mișcări pe cealaltă parte a feței. Acest lucru are ca rezultat o piele mai fină, mai strălucitoare și trăsături mai relaxate.

©Getty Images

TEHNICA ÎMPROSPĂTĂRII

Pentru a optimiza acțiunea unei creme pentru ochi și pentru frumusețea ochilor, vă propunem următoarea tehnică de masaj: cu ajutorul vârfurilor degetelor, neteziți pleoapa superioară din colțul interior spre exterior. Repetați de trei ori. Apoi neteziți zona numită “laba gâștei” și repetați de trei ori. Finalizați prin efectuarea acelorași mișcări de netezire sub ochi, începând de la colțul exterior spre colțul interior, netezind de fiecare dată spre exterior (nu e complicat). Continuați ritualul de îngrijire a pielii cu un ser și apoi cu crema de ochi.Citiţi şi

Mituri sau știință? Neutrogena® se bazează pe știință

5 greșeli care te îmbătrânesc

Seruri, creme și uleiuri de îngrijire a tenului. Când și cum le folosim?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro