Eclipsa Totală de Lună în Taur din 8 noiembrie 2022 – a venit timpul pentru o schimbare

7 November 2022

“O Eclipsă totală de Lună în Taur (o lună plină puternică) sosește pe 8 noiembrie 2022 și aduce o schimbare radicală în zonele guvernate de Taur în ceea ce privește banii, valoarea fiecăruia și valorile pe care le deținem, pământ, mama pământ, muncă, viață de zi cu zi și posesiunile materiale, afaceri mici, afaceri mari, puterea, resursele partajate, munca și structura vieții noastre de zi cu zi.

O eclipsă ce poate oferi oportunități, recompense, noroc și fericire, dar și blocaje, teamă de a renunța la modelele vechi de viață, de a pleca pe un drum nou. Vechiul nostru confort, modul în care valorificăm resursele personale, dar și resursele pământului, valorile noastre, trebuie să se schimbe. Nu putem evolua decât prin stabilitate, simplitate, idei practice, valoarea noastră.

Toate eclipsele de lună sunt “Luni Pline” ce ne obligă să găsim un echilibru între energiile implicate. Iar polaritatea Taur –Scorpion ne cere să echilibrăm aceste energii care au în comun preocuparea pentru bani, valori, resurse comune, control, sexualitatea, senzualitate, putere, afaceri. Ambele semne sunt yin, fixe, încăpățânate. Ambele au legătură cu creativitatea, securitatea, controlul (averea personală, resursele comune), și au răbdare. Ambele semne sunt preocupate de resurse, de ceea ce dețin și de ceea ce împart, dar în feluri diferite. Acolo unde Taurul este preocupat de propriul sau sistem de valori, Scorpionul investighează și evaluează sistemele de valori ale altora. Conflictul inerent pe această axa se învârte în jurul problemelor legate de resurse atât personale, cât și partajate. Nu trebuie uitat că Taurul este simplu – ne amintește când să muncim, când să mâncăm, când să plângem, când să ne odihnim, când să respirăm adânc, când și cum să ne mișcăm, colorându-ne viață cu un ritm care imită liniștea supremă. Această abordare lentă și perseverență construiește o viață care este durabilă, oferind o bază pe care înfloresc toate celelalte. Chiar și dincolo de nevoile fizice, Taurul respinge supracomplicațiilor inutile ale vieții.

Iar Eclipsa de Lună în Taur va aduce destule crize, surprize, eliberări, vindecări sau transformări, în ceea ce privește resursele și finanțele partajate, afacerile, veniturile unui loc de muncă, planuri făcute în secret. Eclipsele împing lucrurile înainte sau închid lucrurile.

Acum, Taurul se întâlnește cu umbra Scorpionului și Scorpionul se întâlnește cu umbra Taurului. Eclipsa va evidenția problemele strânse în aceste umbre. Se spune în evanghelii că Umbra Sfântului Petru era tămăduitoare, iar creștinii de atunci îi puneau pe jos pe cei bolnavi, pentru ca, venind marele Apostol, care nu putea să-i atingă pe toți, să-i vindece totuși pe cei care doreau tămăduiri. Și oare ce se ascunde în umbră fiecăruia dintre noi?

Ar trebui să încercăm să eliminăm toate negativitățile adunate în “umbra noastră”, doar așa putem deveni fiecare dintre noi vindecători și binefăcători pentru noi înșine și pentru ceilalți.

Această Eclipsa va lumina locul în care suntem blocați, rigizi, și ne opunem schimbării uitând că singura constanța în Univers este schimbarea. Stima noastră de sine, valoarea noastră, siguranța și sentimentele noastre de siguranță și confort, ceea ce este cu adevărat valoros pentru noi în legătură cu bunurile și finanțele noastre materiale, toate acestea sunt în atenția acestei eclipse.

Este obișnuit ca Taurul să se concentreze asupra succesului exterior și asupra lucrurilor care sunt plăcute ochiului din punct de vedere estetic. Însă această Eclipsă de Lună în Taur luminată de Soarele în Scorpion ne amintește că adevărată frumusețea vine din interior, iar adevărată fericire nu constă doar în ceea ce adunăm ca lucruri materiale, ci și cât de stabili suntem în plan emoțional și spiritual.

Este cel mai bun moment pentru a vindeca relațiile prin comunicare, iertare, iubire. Această Eclipsa ne ajută să clarificăm problemele apărute în viața noastră, în mediul în care trăim, muncim, în relațiile apropiate. Documentele, actele, sunt tot o formă de comunicare, deci, această lunație poate face lumina în tot ceea ce este nedrept, ascuns, viciat.

Este un moment perfect pentru a înțelege că trebuie să fim extrem de atenți la vorbe, la cum comunicăm, ce propagăm prin cuvintele noastre. Este timpul să învățăm despre responsabilitatea cuvintelor, să nu ne mai jucăm cu cuvintele noastre deoarece acest lucru este un sacrilegiu. Nimeni nu are dreptul să judece pe cineva; este absurd să-i defăimam pe semenii noștri. Este o prostie să murmurăm despre viața altora. Cuvintele acuzatoare cad peste noi mai devreme sau mai târziu, ca o rază de răzbunare. Cuvintele calomnioase, blestemele, injuriile, se întorc întotdeauna la cel care le pronunță, sunt adevărate pietre de moară care îl rănesc. Putem modifică condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE.

“Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna”.

Uranus pe gradul 16:57 Taur este un invitat de onoare al acestui moment cosmic. El este provocator, revoluționar, plin de surprize, doar prin simpla lui prezența. Uranus este “ Evrika”, acea interjectie cunoscută și folosită pentru exprimarea sentimentului de bucurie după descoperirea soluției la o problema dificilă. Schimbarea plutește în aer atunci când Uranus participă la momentele cosmice importante, este vorba despre… surprize, neașteptat! Uranus este totul despre libertate și ne putem desprinde de ceva în acest moment. Ar putea fi o perioada care aduce ceva nou și diferit. Suntem încurajați să devenim mai îndrăzneți și mai inovatori. Acum, forțele cosmice ne sprijină să învățăm despre avantajul schimbării. Este timpul să ieșim din zonele de confort, să învățăm să trăim fără limitări și temeri. Trebuie să eliminăm tendința de a ne face griji fără încetare și să avem încredere în planul lui Dumnezeu.

Această Eclipsa definește o cale de vindecare deosebit de eficientă, care este disponibilă tuturor. Ne spune: nu mai gândi cu mintea altora, ci gândește cu mintea ta. Trebuie să ne fim loiali nouă, să găsim aurul din noi. Să învățăm că toate gândurile noastre, cuvintele noastre și comportamentul nostru ne scriu povestea vieții. Putem să alegem. Să alegem să fim puternici, să nu renunțăm. Să înțelegem că cele mai bune zile din viața noastră sunt în fața noastră. Să eliberăm ceea ce nu ne mai servește. Să alegem dragostea și nu frica. Să fim fără frică. Puterea noastră stă în alegerile pe care le facem astăzi. Libertatea și bucuria noastră se află în capacitatea noastră de a trăi autentic și în aliniere cu valorile noastre fundamentale. Ceea ce prețuim și iubim este unic pentru fiecare dintre noi și ne face ceea ce suntem.

Influența majoră a acestei eclipse va fi asupra semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, cei născuți în jurul datei de 8 mai, august, noiembrie, februarie), dar și asupra celor care au planete, destinul, în jurul gradului 16 Taur, Scorpion, Leu, Vărsător.

Să fiți binecuvântați!

Mulțumim, Adriana Tudosă!

Citiți și Horoscopul Eclipsei Totale de Lună în Taur din 8 noiembrie 2022Citiţi şi

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Horoscopul lunii august 2020

Horoscop 2019 – cu Jupiter în Săgetător, tot înainte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro