Femeia cu un soț și doi amanți

14 April 2017

Zău dacă înţeleg femeile ale căror parteneri sunt cu adevărat interesaţi de ele şi cărora chiar le pasă de fericirea lor, iar ele sunt complet nemulţumite de viaţa asta nedreaptă, simţinâdu-se goale pe dinăntru şi căutând ceva – nici ele nu ştiu ce -, în afara lor. Cu precădere, în privirile şi braţele altor bărbaţi.

Aşa şi Nadia. Era căsătorită a doua oară cu un bărbat pe care îl adorase mulţi ani, dar care, odată trecut în partrimoniu la rubrica soţ, nu prea i s-a mai părut demn de suspine şi pasiune. Că aşa e viaţa de femeie măritată, corect?

De aia nici nu a mirat-o când i-a picat cu tronc un coleg de serviciu. Nu tocmai frumos, retras, dar bun prieten de suflet pentru toată suflarea feminină. Însă numai prieten. Dar nici Nadia nu era femeia care să se mulţumească cu puţin. Aşa că nu s-a lăsat până nu şi l-a băgat în pat, mai mult târât decât ademenit. În ciuda faptului că nimeni dintre cei ce simţiseră manevra nu înţelegea de ce s-ar uita Nadia la un asemenea bărbat, ea făcuse o pasiune nebună pentru el, sufocându-l. Atât de entuziasmată era de acest sărman nefericit care, speriat de amorul ei nu ştia în ce gaură să se mai ascundă, încât fericitul încornorat a aflat chiar din gura ei despre toată tărăşenia. Amorul s-a terminat destul de brusc, din două cauze mari şi late – amorezul a dat bir cu fugiţii, cerându-şi mutarea la un al sediu, iar soţul a pus piciorul în prag, cerându-i în mod expres să-şi bage minţile în cap. Şi şi le-a băgat Nadia, cum să nu şi le bage, dar a rămas totuşi cu amantul în strânsă relaţie de prietenie. De la distanţă.

femeie si doi barbati

Nu după mult, a apărut în peisaj un alt potenţial amorez. Tot urâțel, tot retras, tot la fel. Ce să mai, acelaşi calapod, aceeaşi pasiune nebună. Istoria se repetă întocmai, precum o clonă de prost gust, astfel că nu durează mult nici această relație, transformându-se, la rândul ei, într-una exclusiv virtuală.

Aşa că Nadia se trezeşte cu un soţ şi cu doi amanţi de la distanţă (mă rog, foşti sau… nu ştiu cum să le spun că sunt greu de încadrat în vreo categorie). Cert este că viaţa Nadiei a devenit rapid una tare palpitantă: Dacă se ceartă cu soţul, cei doi ex o consiliază şi o încurajează. O sună cu rândul ca s-o întrebe cum se descurcă, să-i aline suferinţa şi să-i mângâie orgoliul. Dacă are vreo problemă la serviciu sau de altă natură, ei sunt, desigur, acolo, prezenţi la datorie.

Aşa se face că de ziua dublu încornoratului, tot amanţii au fost cei care i-au sărit în ajutor. S-a nimerit ca ea să-şi aducă aminte în ultimul moment, în timpul unei şedinţe infinite la birou, aşa că, pe furiş, le trimite câte un mesaj fiecăruia, cerându-le cu disperare nu numai consiliere, ci şi să acţioneze, că ea nu are cum şi e extrem de important să nu-și supere iar soțul. De înțeles, nu?

Urmarea? Simplu. Soţul s-a trezit că primeşte prin curier, chiar a doua zi, două pachete frumos ambalate şi însoţite fecare de câte o felicitare pe care scria, cu mici variaţiuni, acelaşi mesaj – De la iubita ta soţie, La mulţi ani etc… În primul pachet era un parfum bărbătesc precum cele de aici şi în celălat – tot un parfum bărbătesc, de aici. Inspirate cadouri, doar că… o idee cam multe!

Sinceră să fiu, cum a justificat Nadia aceste două cadouri, nu aş putea să vă spun, dar o s-o întreb cu proxima ocazie. Că doar mai are de venit la tribunal, acolo unde ne-am cunoscut, căci divorţul îi este abia la început.Citiţi şi

După o lungă perioadă de vorbit și iubit online am vrut să te cunosc

Cum alegi parfumul potrivit pentru un bărbat

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro