Femeia fatală modernă

23 May 2016

SO2015_06_0003_4

Din laboratoarele CHANEL a sosit în magazine o loțiune cu extras de flori de tiaré și SPF 50! care se adaptează inteligent mediului pentru a proteja pielea împotriva ultravioletelor, a radicalilor liberi și a poluării. Apărătorul zilnic se numește UV ESSENTIEL și lasă tenul pur, luminos, perfect. Sună bine, nu? 🙂

SO2012_06_0027_2

***

Dacă sunteți fane CHANEL, trebuie să mai știți că pe pagina oficială este postat deja al doilea episod al discuţiilor despre frumuseţe. Urmăriți cu încredere această serie de filmuleţe în care Lucia Pica – Creative make-up şi colour designer CHANEL – dialoghează cu câteva femei extraordinare. Dacă în primul episod invitata ei a fost supermodelul Gisele Bündchen, în al doilea, actriţa Keira Knightley se pregăteşte să intre în pielea personajului, fiind transformată de către Lucia Pica într-o femeie fatală modernă.

chanel beauty talks

Hashtagul oficial al seriei este: #chanelbeautytalks

***

Noua imagine a parfumului N°5 L’EAU, creat de Olivier Polge, este nimeni alta decât fiica actorului Johnny Depp, LILY-ROSE DEPP. Lily-Rose nu este la prima colaborare cu CHANEL, ea fiind deja imaginea colecţiei de ochelari CHANEL Pearl lansată în septembrie 2015. Ea personifică esenţa generaţiei sale, valorile şi libertatea acesteia, aducând clasicului N°5 tinereţea, frumuseţea şi prospeţimea sa.

Lily-Rose-Depp_640x427

Lily-Rose DeppCitiţi şi

La selfie, numai cine are față!

Gata cu bărbații de pe net!

Ce șanse sunt să vedem pe stradă cât mai multe femei frumoase

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,060 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro