Femeile nu vor mai avea acces la Internet

27 June 2014

DarieMărturisesc că informația, primită din surse sigure, m-a lăsat perplex. Şi cum imaginaţia mea o ia de multe ori razna, am mers mai departe, închipuindu-mi o dimineaţă neprietenoasă, ca asta de-acum, când, deschizând facebook-ul, n-aş mai vedea picior de femeie. Pustiu.

Nu tu lanuri de rapiţă din care ieşeau căpuşoare blonde sau brune sau roşcate. Nu tu pisici Bubux în posturi incitante, nici urmă de căţei cu priviri languroase. Nici vorbă de bucheţele de violete şi lumânări, de poze cu familia la mare sau la munte, alături de cei dragi.

Vor dispărea cu desăvârşire bucile obraznice şi sânii siliconaţi. Clipurile cu ELE făcând jogging în şorturi minuscule, cu ELE masate cu alifii pe bază de aur la spa, chinuite de instructori păroşi şi obsedaţi sexual, ei bine – filmuleţele acelea la care noi, bărbaţii,ne holbam după o noapte de transpiraţii reci alături de neveste topite de muncă – se vor pierde în neant.

Eram oripilat la gândul că nu voi mai putea citi zilnic poezie feminină cu ohtaturi anton-pan-eşti, sintagme lirice care mai de care mai hazlii, rezultate din complicatul suflet feminin, cumplite poticneli de limbă şi complicate zvârcoleli sentimentale, precum cele 67(?) de poziţii din Kamasutra…

Nepătrunse sunt căile Domnului… Abia acum îmi dau seama că noi, bărbaţii, n-am putea supravieţui o singură zi fără suplimentul acesta săţios de prosteală…

fără femei pe facebook

Pe de altă parte, mi-am imaginat o zi-lumină în compania exclusivă a bărbaţilor. Să presupunem că deschideţi facebook-ul aşa, cam pe seară, (nu mă deconectaţi, introduceţi parola) şi vă izbeşte în moalele capului o postare cu iz politic de Ferentari: cutare a împărţit mititei sau fasole cu ciolan (scris”ceolan”) populaţiei, în vederea obţinerii de voturi. Populi-mea a achiesat… Imediat o poză fake cu un lider lingând dosul unui patron de televiziune. Puţin mai încolo, o poză cu o prozatoare en vogue beată-praştie şi comentariul misogin de rigoare. Tastezi febril şi peste ce dai? Un tip cu ditamai crapul în braţe; platouri cu mâncare făcute de El sub supravegherea miloagă a căţelei Gina; o poză cu un roman despre cimitire, scris de un oarecare tele-şpan. Mai la vale – figura unui poet putrezind încă din timpul vieţii şi, nu departe, o lansare de carte la care a participat şi subsemnatul – fotografiat cu o blondă în braţe şi lipit de autoarea drăguţă-foc. Dumnezeule! Era să-l uit pe Marean Distrugătorul şi lista lui nesfârşită de pi*de, ce greşeală de neiertat!

Cercetătorii britanici au descoperit că asemenea scenariu nu este posibil. Anumiţi lideri „de grup” au anunţat deja că viaţa lor n-ar mai avea niciun rost. Clanurile de orice culoare din UE s-au pus pe făcut copii de sex feminin, populaţia gingaşă fiind în scădere.

Petronela, Ana, Mihaela, vă aştept diseară în barul de la Cărtureşti, cu un buchet de trandafiri roşii ca sufletul meu înflăcărat!…Citiţi şi

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Paritate și meritocrație

24 de Mari Idei care vor schimba lumea în 2021

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. rasvan / 27 June 2014 22:49

  te spun Ginei că ai făcut-o miloagă.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro