Fiul lui Alain Delon: nu este adevărat că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie

5 April 2022

„Au trecut mai bine de două săptămâni de când citesc în mesaje, în așa-zisele „reviste” și în comentarii că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie. Este al naibii de greşit” Alain Fabien Delon

Iată textul atribuit lui Alain Delon ca fiind o luare de rămas bun de la lume:

„Sunt în favoarea unei morţi demne. În primul rând pentru că locuiesc în Elveţia, unde eutanasia este legală şi, de asemenea, pentru că cred că este cel mai logic şi natural lucru de făcut. O persoană are dreptul să plece în linişte, fără a trece prin spitale, injecţii şi aşa mai departe. A îmbătrâni e nasol şi nu poţi face nimic în privinţa asta.

Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au însoţit de-a lungul anilor şi mi-au oferit sprijin. Sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la nivel profesional, ci şi uman”.

Alain-Fabien Delon a dezlănțuit un uriaș scandal cu privire la anumite zvonuri legate de tatăl său, în special despre folosirea eutanasiei pentru a-și pune capăt vieții. Actorul a vrut să pună lucrurile la punct și și-a exprimat furia pe contul său de Instagram, luni, 4 aprilie. Unde a insistat să demonteze zvonuri referitoare la tatăl său. „Ei bine, de obicei nu fac asta, dar situația scapă de sub control. Au trecut mai bine de două săptămâni de când citesc în mesajele mele, în așa-zisele „reviste” și în comentariile mele că tatăl meu își va pune capăt vieţii prin eutanasie. Este al naibii de greşit”, explică el.

Potrivit acestuia, cuvintele tatălui său au fost literalmente scoase din context. Dacă, în mai multe rânduri, actorul s-a arătat în favoarea folosirii eutanasiei pentru a-și pune capăt vieții, fiul său precizează că asta nu înseamnă că tatăl său o va și folosi pentru a-și pune capăt vieții. Diferența dintre „Fiule, în caz că sunt cuplat la un aparat și în comă, vreau să mă deconectezi” (ceea ce, apropo, s-a întâmplat și nu, nu l-am deconectat, dimpotrivă , am decis să-l ținem în viață).”

Alain-Fabien Delon este gata să inițieze proceduri judiciare, dacă revistele nu vor înceta să transmită informații false despre sfârșitul tatăui său. La fel cum le-a cerut tuturor fanilor să-l lase pe tatăl lui să trăiască liniștit în ultimele zile. Care nu par să fie prea multe…Citiţi şi

A murit La Dolce Vitti

Scrisoarea lui Alain Delon pentru Romy Schneider

Mireille Darc și rochia pe care a ales-o ca să-și amintească lumea de ea. Da, Mireille, ne amintim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro