Flirt în cabina de probă

28 December 2013

Spre deosebire de orice alte femei pe care le cunosc – prietene, rude, colege, cliente –, mie îmi plac la nebunie cabinele de probă din magazine.  Nu pentru că aș avea tendințe exhibiționiste ori safice.  Nu mă interesează să văd alte femei sau fete în procesul dezbrăcării sau îmbrăcării.  În schimb, sunt fascinată de reacțiile lor în fața oglinzii, în momentul în care probează o ținută propusă de mine sau aleasă de ele din magazin. Concret, îmi place să fiu martora acelui moment în care o femeie încearcă o haină… și îi place ce vede!

Pentru că întotdeauna, invariabil, în față ochilor mei se întâmplă același lucru: femeia începe să flirteze cu ea însăși. Deseori, își va flexa un genunchi, aducându-și ușor un șold mai în față (este variantă inconștientă de adoptare a pozițiilor pe care le vedem exersate de celebrități pe covoarele roșii). Alteori, își va pune mâinile în talie sau le va bagă în buzunare, va împinge pieptul în față, umerii în spate și talia jeansilor/ pantalonilor/ fustei câțiva centimetri mai jos.

Dacă este desculță, se va ridica pe vârfuri, ca un fel de păpușă Barbie naturală, pentru ca să își poată admira arcuirea gambei.  În plus, în 99% dintre cazuri, își va trece mâinile prin păr, își va mușca buzele și poate chiar își va apleca capul, cu grație, într-o parte.  La final, zâmbetul sfios care îi atinsese buzele se transformă într-unul larg, plin de siguranță. Este trecerea de la oare pot arăta eu așa? Eu sunt în oglindă, mă recunosc? la Hmm, interesant, CHIAR arăt bine, damn it! Oare de ce nu am văzut asta mai devreme…

Această este versiunea stilistică de sexual chemistry. Brusc, aerul nostru obișnuit – înfățișarea zilnică, cu care suntem obișnuite de ani de zile – este reîmprospătat de noul parfum al posibilității. Nu ar fi minunat dacă ne-am (re)îndrăgosti de noi, în fiecare zi, reinventându-ne imaginea? Nu ar fi minunat dacă am învăța să flirtăm zilnic cu noi înșine?Citiţi şi

Femei, pentru că merită

E doar despre feminitate, primăvară și flori

Fără aceste femei, bărbaţii nu ar fi păşit pe Lună

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro