Fost-ai Eva când ai fost

23 January 2015

Adriana IchimDupă muuulte zile de nehotărâre, am fost la Mega Image-ul de la fosta Eva!

Am parcurs încet, încet, toate sectoarele făcînd un joc cu amintirile. Și de la raionul cu pantofi mi-am luat… un salam de Sibiu. În mijloc, de la ciorapi, mi-am luat o brânză de capră cu piper. De la parfumuri, pîine cu semințe. Și am urcat la etaj cu liftul. Na, ăsta e nou, atunci nu era…

Cu picioare de plumb am înaintat printre costume alegând o sticla de Prosecco, iar de la pantalonii de bărbați, bomboane de ciocolată. La jachete am găsit sosuri și la bluze, cafea. La rochii erau lumînări și la pălării, detergenți și spray-uri pentru casă.

eva

M-am întors încercînd să-mi îmintesc senzația din cabinele de probă… și am coborît la bijuterii. Unde am plătit fără să mă mai uit la sutiene… Pentru că nu fumez…

Eva Mega ImageCitiţi şi

Bijuterii ce spun povești

Cum a trăit Jeanne Louise 122 de ani și 164 de zile

Livada cu pruni sălbatici

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Roxana Florina Popa / 25 January 2015 15:38

  Asta e ce merge acum: mancarea, nu eleganta!

  0
  0
  Reply
 2. Mihai Maxim Romașcanu / 24 January 2015 17:52

  Da, este adevărat. Am văzut și eu asta. Cu mare durere în suflet. Abia revenisem de la Londra, după un sejur destul de lung. Acolo unde nu se schimbă nimic mai devreme de 500 de ani.
  Port și azi o cămașă cumpărată de la Eva. Îi spun cămașa norocoasă. Îmi place să o port și mă simt mai tânăr în ea. Și îmi aduc aminte, cu mândrie, că am cumpărat-o de la Eva.

  0
  0
  Reply
 3. picatura / 24 January 2015 14:44

  da…doare! admit! inca n-am curaj sa intru acolo, desi lucrez la fix 2 pasi…

  0
  0
  Reply
 4. julie / 24 January 2015 0:18

  Nu pot sa cred …. Mega Image ???? La Eva ?? Daca inchid ochii , vad si acum raion dupa raion, de atatea ori am intrat acolo si mi-am cumparat diverse lucruri … Era un magazin frumos, cu lucruri frumoase. Pacat ca nu mai e.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro