Gata …e timpul să mimez!

Catchy

1 September 2017

E întuneric! îl aud… simt sărutările lui, zâmbesc! mă gândesc la un moment fericit! ah, da …acel moment când …hm? Nu, nu ăla …stai să mă gândesc …trebuie să fie unul …mă atinge! Îmi place, îmi dă o senzație plăcută! ah, ce bine! se joacă acum cu părul meu! privirea lui e aşa atentă la mine!

Gata …e timpul să mimez! da… hai să vedem …nişte zgomote? nu, nu, nu, e prea devreme …poate un geamăt! da, asta e…

Şi totuşi, nimic! nimic din partea mea! iubire este! Privirea lui mă fascinează! îl ador, dar vreau să se oprească! începe să mă doară! Mă uit la ceas, încă 10 minute pot să rezist!

femeie suparare

Demonii îmi dau târcoale, îi simt! şi uite că au venit! ah, cine e vinovat pentru situaţia asta? eu? sistemul nostru? Faptul că suntem prea pudici şi nu avem la şcoală educaţie sexuală corespunzătoare? Avem prea multe ore de religie şi când suntem în stadiul de a procrea, de a ne simţi bine cu trupul nostru, trebuie să cerem sfatul unei prietene care şi ea este lipsită de experienţă și poate îţi spune doar anumite aberaţii doar să arate că ştie …şi tot aşa! Ajungem iar în acest cerc vicios unde dorinţa și plăcerea sunt anihilate …aş vrea să pot spune cu voce tare că mă doare! să înţeleagă că nu e vorba de vreo problemă medicală sau de una sufletească, ci doar lipsa de poftă! anihilarea dorinţelor sexuale! Subiect tabu!

Şi, cu toate astea, continuă! mă doare …gata! opreşte-te! Strig în gândul meu! nu mai vreau! De ce nu mă aude nimeni? Doar el, sufletul meu obosit aude ceva!

Mă sărută …mă ia în braţe! A adormit! iar eu mulţumesc că s-a terminat! încă o zi! încă o minciună! Încă o problemă pe care trebuie să o rezolv! Când? este în agenda mea! este acolo o steluţă să mă duc la psiholog! mda… trebuie! … şi totuşi mâine …ce am de făcut? ah da trei rapoarte şi poate bag o maşină la spălat …să nu uit să răspund la mail-urile alea trei…

Guest post by Little Light

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ce vor femeile în dormitor

O să se facă liniște și fiecare o să meargă pe drumul lui

Nu trebuie să explici nimănui de ce ai decis aşa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,459 views

Your tuppence

 1. Melinda De Ross / 3 September 2017 23:05

  Preferi sa te duci la psiholog în speranța că îți va rezolva problemele un străin în loc sa discuți cu partenerul tău despre ce simți? Foarte greșită mentalitate, foarte distructiva resemnarea asta în minciuna și mimat. Dacă nu cumva ești o actrița de Oscar, el ar fi trebuit sa simtă ca e ceva în neregula. Și dacă totuși nu a simțit, nu te aștepta să îți citească gândurile. Discuta cu el, cu mult tact, găsiți împreună soluții. Nu te resemna în inerția pasiva a unei relații mimate. Îți datorezi și ție și lui sa faci ceva, sa fii fericita. Ceea ce descrii tu nu e o relație sănătoasă, și tu ești cea care trebuie sa facă primul pas în a o îmbunătăți. Dacă exista iubire, se poate!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. axelle / 1 September 2017 14:21

  Cred ca te ai cam plictisit de viata si iti cauti probleme singura.O casnicie inseamna asumare.Ala habar nu are daca tu nu te exprimi cu cuvinte .Hai bafta si decizii intelepte!

  Thumb up 2 Thumb down 1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro