Grand Ultra – cea mai performantă sală de cinema din România

30 November 2017

Grand Cinema & More a relansat de curând una dintre cele mai performante săli de cinema din România – Grand Ultra. Tehnologii de ultimă generație completează acum dotările sălii pentru o experiență completă de vizionare.

Gândit ca un un spațiu ce oferă vizionări la cele mai înalte standarde, Grand Ultra dispune de toate elementele de design, care asigură confortul, și de cea mai nouă tehnologie de proiecție – laserul RGB 4K, o premieră pentru România. Intensitatea luminii noului proiector este de două ori mai mare decât cea a echipamentelor clasice, oferind cea mai clară imagine posibilă astăzi în lume. Imaginea devine, astfel, mai luminoasă, inclusiv către marginile ecranului, culorile mai intense, iar contrastul mai puternic.

listare-proiector-new

La realismul fiecărui film contribuie și singurul sistem de fotolii active® Guitammer din România, capabile să convertească sunetele joase și foarte joase din coloana sonoră a filmelor, cu frecvența de până la 80Hz, în vibrații conforme acțiunii din film.

silverscreen

Sala Ultra este echipată și cu cel mai performant sistem audio disponibil în lume – Dolby Atmos. În România, platforma Atmos este disponibilă doar la Grand Cinema & More și este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, fiind compusă din 52 de boxe, dispuse pe pereții laterali și pe plafonul sălii. Particularitatea acestui sistem constă nu doar în poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, putând reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

Noile dotări se adaugă designului „Black Box” al sălii și ecranului argintiu, cel mai mare ecran de cinema din țară, cu o lungime de 22,5 m și o înălțime de 13 m. Astfel, pereții, plafonul și scaunele din sala Grand Ultra sunt închise la culoare, pentru ca nimic să nu distragă atenția de la acțiunea filmului, iar textura și forma concavă a ecranului asigură nu doar o foarte bună vizibilitate, ci și strălucire și claritate imaginii.

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri și este destinația perfectă pentru pasionații de film care caută experiențe cinematografice impresionante. Acestea vor putea fi trăite odată cu difuzarea unor filme precum „Crima din Orient Express”, „Justice League”, “Star Wars: Ultimul Jedi”.

 Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.Citiţi şi

Îi plac iubirile mari și imposibile

Nu sunt Zâna Zorilor, dar nici Muma Pădurii nu sunt…

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
175 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro