Hai să-ți spun de ce ești proastă, pisi!

8 November 2016

Azi scriu pentru tine, cea care tocmai ți-ai luat țeapă de la iubitul tău. Hai să povestim pe îndelete! Îl credeai frumos și inteligent, nu-i așa? Parcă aveați un trecut și destule puncte în comun. Vă asemănați în trăiri, impresii. Simțeați vibe-ul vieții la fel, cu același corazon. Băiatul, șmecher. Familie cu afaceri, mașini de lux în parcare, băiat cu statut, că deh… până la urmă, cauți ce ai fost învațată: statutul în societate e tot ce contează. Nu te deranja foarte tare că nu avea cine știe ce liceu, nici prea mare teorie în cap. Talentul îl dădea afară din casă, de îți mai compunea și câte o romanță. În ritm de manea.

pitipoanca

Te-a impresionat cu discursul. Ți-a demonstrat maturitate omul. Tu ai crezut că te-a ales pentru frumusețe, inteligență. Nu ești tu cea mai tare din parcare? Cu facultate, investiții financiare în propria persoană, răsfăț, educație aleasă, cântat în strună, tot pachetul. Și, când colo, te-a lăsat pentru una care, pentru că știe ce o face să se simtă bine, mai e considerată și curvă.

Deșteapto cu facultate și fițe, te-a lăsat pentru una cu mai puține fumuri și mai mult gust pentru viață! Rivala ta, care e urâtă pentru că ți l-a furat (sau cine știe, poate că l-a primit cadou!), știe ce vrea și are curajul să își asume niște chestii. Da, nu îi place să stea singură în pat și are curajul să o declare. Stă pe barba ei, are intimitate câtă vrea și se folosește de asta. Tu, în afară de impresia că ești matură, ce poți oferi? Nu-mi spune! Pe tine, cu tot cu impresiile tale despre cum ar trebui să fie viața și nu despre cum se simte viața.

Și ca să concluzionez, ştii de ce ești proastă? Pentru că, în loc să fii realistă și să pricepi niște lucruri, tot mândră stai. Ești mai frumoasă și mai deșteaptă ca ea. Și totuși, aia pune mâna pe prețiosul tău, cu care te visai o treaptă mai sus în societate. Nu te duce capul să pricepi că fiecare primește în viață după sufletul său. Și mai știi ceva? Ți l-ai ales după chipul și asemănarea ta. Uită-te mai bine în oglindă. Poate pricepi și tu că încrederea în sine nu e pe aceeași treaptă cu aroganța și mândria!

Pisi, data viitoare îți promit că vei da iar greș cu cucerirea ta. Motivul: ești prea centrată pe aparențe.

Guest post by Yes, Milady

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

După douăj’ de ani

Scrisoare către el

Eugen Ionescu în faţa morţii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Yvy / 17 April 2017 17:38

    Am vrut sa scriu mai multe, dar am sters totul . Concluzionez doar atat: muuuult mai proasta esti tu, cea care a scris “articolul asta” de kko

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro