Helena – ceasul bijuterie de la FREYWILLE

15 March 2019

Dacă va fi vreodată să mă întorc la ceasuri, modelul Helena de la FREYWILLE va fi în top trei preferințe. Pentru că bijuteriile FREYWILLE au o inconfundabilă noblețe, sunt mereu o splendidă pată de culoare și induc o veritabilă stare de bine. Îmi place FREYWILLE pentru că este artă fină, de la design la execuție, și fiecare bijuterie duce spre o poveste unică. Îmi place felul în care aceste bijuterii promit un viitor palpitant, când se zăresc pe mâna sau la gâtul unei femei cu gust imbatabil.

Ceasul-tribut adus uneia dintre cele mai frumoase femei din mitologia greacă, Helena din Troia. Cadranul clasic este realizat din sidef natural, montat într-o carcasă elegantă din oțel placat cu aur de 24k.

Priviți acest ceas-bijuterie și spuneți că n-am dreptate. 🙂  Sunt sigură că timpul va trece mai încet sau mai repede, după cum ne va fi dorința de femeie capricioasă în iubire… Dar are nevoie o femeie de bijuterii pentru a fi mai frumoasă? Răspunsul l-am dat aici (citiți ca să știți! 🙂), unde găsiți și povestea brandului, la fel de frumoasă ca bijuteriile manufacturate în atelierele vieneze de către experţi în arta emailării. Meșteșugari care respectă cu strictețe fiecare pas al procesului de creaţie, ceea ce garantează unicitate și calitate. Sunt necesari până la 100 de paşi diferiţi pentru a produce decorul din email delicat şi intens colorat, ce va fi fixat ulterior pe o montură metalică.

Bijuteriile se pot achiziționa din magazinele de pe CaleaVictoriei, 118, din Băneasa Shopping City sau online, aici.Citiţi şi

Iertați-mi păcatul de a nu vă fi iubit îndeajuns

Ce timpuri sunt astea? Refuz să trăiesc așa!

Acele fete cărora le plesnește o venă dacă…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro