Horoscopul intrării lui Pluton în Vărsător – moment rar, implicații majore

24 March 2023

“Oops!…I did it again”, muzica lui Pluton la intrarea sa în Vărsător pe 23 martie, unde va sta până pe 11 iunie 2023.

Ce înseamnă pentru omenire acest tranzit 

Nu vă spun cât l-am așteptat, să-l văd unde și cum trăsnește! Și cu cine ar fi putut începe, dacă nu cu poporul francez: Liberté, égalité, fraternité?!

Evenimentele create de acesta întotdeauna au impact asupra istoriei omenirii. Acum, în Vărsător, le va lua puterea celor puternici (guvernelor, globalismului, managerilor etc). Oamenii, simbolizați de zodia Vărsător, sătui de mizeriile, oportunismul, impostura celor care ne conduc sar la gâtul acestora. Pluton fiind mesagerul, energia care îi demolează, îi răstoarnă.

Oamenii vor să fie liberi, să nu se mai simtă oprimați, dijmuiți, agresați de politicile eronate ale mai marilor. Este doar o schimbare în echilibrul puterii!

Spre exemplu, de câțiva ani avem inflație, iar aceasta ne sărăcește și ne va mai săraci. Și nu avem recesiune. Pentru că recesiunea ar sărăci băncile, bogații. Inflația ne sărăcește pe noi. Și tot  așa. Dar hai să ajungem în mai, iunie, să vedem cum joacă planetele.

Cei care au citit previziunile pentru 2023 își amintesc că am scris despre impactul lunii martie, despre Pluton. Mi-am propus să fiu cât mai succintă, nu voi mai scrie un foileton.

În trecut, pe un astfel de tranzit, America își căpăta independența. Franța arunca în coșul călăului capetele încoronate. 1784: Horea, Cloșca și Crișan, sufocați de biruri, pornesc răscoala împotriva nemerniciei grofilor. Vor fi modelul revoluției de la 1821, Tudor Vladimirescu. Și, deși acestea două au părut că nu au avut sorți de izbândă, ele au pietruit drumul revoluției de la 1848, 1859 – Unirea celor două principate, și tot așa. Căci așa fac planetele: pregătesc cu mulți ani, decenii, secole, traiectoria unui eveniment.

Ce înseamnă pentru țara noastră acest tranzit

Transformarea și înălțarea sa. Dar pentru aceasta avem nevoie de un lider cu Soarele pe Ascendent, pe Luna și/ sau pe zodia natală a României! Și, desigur, multe alte combinații astrale, dar le-am scris doar pe cele de bază. Și, pentru că cele de mai sus sunt interesante pentru puțini dintre voi, voi scrie și puțin din ceea ce știu că vă interesează. 🙂

Ce înseamnă Pluton în Vărsător pentru fiecare zodie

Berbec

Prietenia și banii nu se amestecă! Nu mă credeți? Începeți o afacere cu un prieten și veți trăi provocări ca în montagne russe. Nu dați bani cu împrumut și nu va împrumutați cu bani, cel puțin nu anul acesta. Veți face bani, dar și veți da lupte să-i obțineți. Nu vor cădea din cer.

Taur

Faima, notorietate, câștigarea unui statut social mai bun vă vânează, dar… și decăderea! Depinde ce tip de compromisuri faceți pentru acestea. Să fim morali este calea înălțătoare și salvatoare.

Gemeni

Calea cunoașterii, a studiului temeinic vă este deschisă. Chiar și schimbarea patriei. Vă va fi puțin mai greu la început, dar nimic nu se clădește fără suferință. Pentru politicienii din această zodie: tic-tac!

Rac

Veți avea noroc de bani și de susținere atunci când va așteptați mai puțin. Destinul va avea grijă să vă aranjeze momentul potrivit, locul potrivit și omul potrivit. Vă țin pumnii.

Leu

Noi asocieri, noi contracte, bani… dar și noi dușmani; uneori voi înșivă vă veți putea purta ca propriul dușman.

Fecioara

Finalmenete veți fi eliberați de rutină și tabieturi. Veți fi provocați și scoși din propria matcă.

Balanță

Schimbarea locului de muncă se înscrie în acest tranzit. Prudență la santatea voastră! Odihniți-vă, mâncați puțin și de calitate. Iubiți-vă și veți trăi sănătoși 100 de ani.

Scorpion

Voi nu puteți trăi fără provocări. Le veți primi! Dacă sunteți angrenate(ți) în procese, aveți sorți de izbândă doar dacă dreptatea este demersul de la care ați plecat. Altfel, timp pierdut și bani pierduți. Prudență și la dușmani!

Săgetător

A venit timpul să vă puneți rucsacul în spate și să plecați unde vă duc picioarele. Dacă aveți darul oratoriei este timpul să țineți ce tip de cursuri vreți voi.

Capricorn

Bani și iubire. Sună bine, nu? Dar…prudență! Nu investiți în această nouă poveste de iubire…

Vărsător

Pluton este în vizită la voi și este firesc să vă înnobileze cu energia sa. După tot travaliul ultimilor doi ani și ceva primiți această energie transformatoare. O perioadă cu provocări, dar și cu realizări.

Pești

Întâlnirea cu voi înșivă…cam asta este Pluton pentru voi. Vă pune oglinda în față. Subconștientul va fi mai prezent că niciodată până acum. Trecutul face valuri.

Ina Manta, mulțumim!Citiţi şi

Mercur în mers direct prin Scorpion! Avem horoscopul acestui tranzit

14 octombrie 2023 – Eclipsa inelară de Soare în Balanță și zodiile

29 septembrie ora 12:58 – Lună Plină în Berbec (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro