Horoscopul lunii august 2019: avem susținere pentru schimbări

26 July 2019

Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar. Este vorba despre Luna Nouă care are loc în Leu la 1 august și Luna Nouă care are loc în Fecioară la 30 august. Beneficiem, astfel, de susținere pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a concepe și începe lucruri noi, pentru a ne pune în valoare creativitatea, dar și spiritul analitic și practic.

În plus, în luna august astrele ne binecuvântează cu aspecte dintre cele mai armonioase, de parcă ne-ar încuraja pe toți la vacanță, distracție și leneveală.

Energia de Foc a zodiei Leului este foarte puternică în august, pentru că Leul este tranzitat de Mercur (11-29 august), de Marte (până la 18 august), de Venus (până la 21 august) și de Soare (până la 23 august). Mulți își (re)găsesc curajul de a îndrăzni să creeze ceva nou în viața lor, să învețe ceva nou, să caute perspective și direcții noi.

Citiți și Femeia Leu, de ținut sau de lăsat?

Pasiunea, romantismul și dorința de joacă și de flirt, dar și reacțiile dramatice, zgomotoase, adesea exacerbate, fac parte din viața noastră în această perioadă. Pe de altă parte, spiritul de aventură, dorința de risc și nevoia de a fi în centrul atenției, admirați și ascultați ne pot pune în situații complicate, păguboase sau poate chiar ridicole.

Mercur își încetează retrogradarea la 1 august 2019, iar Jupiter la 11 august. Prin urmare, ne regăsim claritatea mentală și capacitatea intelectuală de a învăța, de a negocia, de a lua decizii progresiste, iluminate de intuiție, caracterizate de viziune și de o perspectivă largă asupra lumii și asupra propriei noastre existențe. Totuși țineți cont de faptul că aspectele armonioase dintre planete pot marca și perioade de auto-indulgență, de autosuficiență, de lene și de complacere în tot felul de situații ce par convenabile.

După 18 august 2019, pe măsură ce mai multe planete intră în Fecioară, se formează pe cer o Piramidă în semne de Pământ, cu Uranus din Taur și, respectiv, cu Saturn și Pluton din Capricorn. Suntem din nou susținuți să punem în practică, să consolidăm, să construim, să ne facem calcule precise, evaluări și analize. Suntem încurajați să ne coordonăm activitățile urmărind țeluri precise, plecând de la criterii de eficiență.

S-ar putea spune că intrăm într-o etapă de șlefuire a ceea ce am început intempestiv sub semnul Leului, că începe o etapă de ordonare și organizare, de prioritizare și de eliminare a ceea ce nu ne mai este de trebuință. Se trezește la viață perfecționistul din fiecare dintre noi, dar e bine să nu-l lăsăm să devină acel vestit „Gigi contra”, căutătorul de nod în papură, incapabil să acționeze constructiv pentru ceva, ci doar să vorbească împotrivă. Sub influența austeră a Fecioarei, am putea deveni cu toții mai capabili să ne îmbunătățim situația financiară și ne regăsim elanul de a munci alături de ceilalți pentru un țel comun.

Cu Marte și Venus în Fecioară, e posibil să fim motivați să depunem mai mult efort în relațiile cu ceilalți, pentru consolidarea relațiilor amoroase sau a căsniciei. Declarațiile înfocate emise sub semnul Leului ar trebui urmate acum de fapte și dovezi concrete de afecțiune, de implicare directă în rezolvarea situațiilor de rutină sau a activităților ori a responsabilităților mărunte ce contribuie la bunul mers al unei relații. În această perioadă identificăm mult mai ușor și mai lucid ceea ce ar trebui îndreptat în relațiile cu ceilalți, indiferent de natura acestora.

După 18 august productivitatea este crescută și vă recomandăm abordarea acelor sarcini care până acum ni s-au părut prea dificile, prea plictisitoare, prea de migăleală.

De asemenea, am putea profita de tranzitele planetelor prin Fecioară pentru a opta pentru un regim de viață sănătos, pentru o dietă echilibrată, rezistând tentației de a munci în exces, de a ne refugia în muncă etc.

***

Citiți și cel mai bun horoscop pe 2019, aici

***

Horoscop Leu iulie 2019

Dragoste și viața în doi

Zodia Leului este plină de planete în luna august 2019, ceea ce sugerează mai multă preocupare față de propria persoană și faptul că ai intrat într-o etapă propice mai mult dezvoltării personale și inițiativelor individuale decât cultivării relațiilor amoroase.

Luna Nouă de la 1 august are loc în Leu și te îndeamnă la reînnoire personală, la o schimbare de imagine și la cântărirea modului în care te prezinți celorlalți. Pentru mulți dintre Lei se accentuează predispozițiile egocentrice, ceea ce ar putea dezechilibra relațiile sentimentale deja formate și ar putea îngreuna întemeierea unor relații sentimentale noi.

Pentru că în Leu se află Mercur (11-29 august), Marte (până la 18 august), Venus (până la 21 august) și Soarele (până la 23 august), este o perioadă în care strălucești, atragi, acaparezi atenția celorlalți, dar îți este dificil să faci loc și altora în viața ta. Ca să nu creezi tensiuni în viața de cuplu, ar fi bine să găsești în tine generozitatea și puterea de a dărui, deschidere față de nevoile perechii tale. Multe depind de tine în luna august 2019, așa că eastrolog.ro îți recomandă să profiți de energia acestor planete pentru a comunica mai eficient și mai constructiv, pentru a scoate la iveală latura ta caldă, romantică și protectoare.

De foarte bun augur este încetarea retrogradării planetei Jupiter, la 11 august, în casa iubirii Leului. Dăruiește și vei primi însutit! Altfel, riști să cunoști doar persoane infatuate, pline de sine.

Uranus, planeta care guvernează casa relațiilor Leului, începe să retrogradeze la 12 august, ceea ce sugerează că relațiile amoroase sau căsnicia nu merg de la sine și că va trebui să depui mai mult efort.

Luna Plină de la 15 august 2019 îți activează axa relațională și poate marca un moment de criză în viața de cuplu sau momentul unei decizii importante legate de viitorul vieții în doi.

Citiți mai multe despre Muncă și bani, Formă fizică și moral, aici.

Celelalte zodii, aici.

Mulțumim astrologului Ada Cocoș și eAstrolog.ro.Citiţi şi

„Femeile care vor să facă sex…

22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

8 august: Lună Nouă în Leu – începuturi îndrăznețe, luminoase, mărețe, regale

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro