Horoscopul Lunii Pline din Săgetător

3 June 2023

Pe 4 iunie, ora 6:42, ora României, avem o Lună Plină pe gradul 13:18 Săgetător și care este apogeul semințelor plantate odată cu Luna Nouă în Săgetător din 23 noiembrie 2022.

Săgetătorul este despre celebrarea întregului adevăr, nefiltrat, indiferent de cost. Astrologic vorbind, Săgetătorul este asociat cu casa a IX- a zodiacului, care guvernează călătoriile, filosofia și învățământul superior. Educația va junge la un punct culminant. Este un timp de explorare, expansiune și descoperire. Luna Plină în Săgetător va aduce în lumina informații prețioase legate de învățământ, străinătate – călătorii în străinătate, negocieri în străinătate, legislație, funcționarea sistemului judiciar, religie, comerț cu țări străine.

Adevărul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunații. Este momentul să ne lărgim orizonturile și să căutăm experiențe noi care ne provoacă să creștem și să evoluăm.

Jupiter, planetă conducătoare a semnului Săgetător și a acestei lunații, este cunoscută ca o planetă a expansiunii, generozității și a abundenței. Această Luna Plină ghidată de Jupiter ne cere să fim îndrăzneți, să credem în scopul divin al vieții noastre, să credem în măreția ființei noastre. Avem o oportunitate unică de a ne manifestă visele și dorințele cu mai multă ușurință.

Dar Jupiter, conducătorul lunii pline în Săgetător, este în Taur, un semn care nu se grăbește. Acest lucru poate fi un adevărat obstacol. Nerăbdarea Săgetătorului nu se împacă prea bine cu mersul calm al Taurului. Chiar dacă Luna Plină în Sagetatoar încearcă să accelereze unele lucruri din viață noastră, Jupiter în Taur apasă pe frână și ne spune nu te grăbi, așteaptă un minut, gândește-te bine ce alegeri faci. Cu Jupiter în Taur nu este vorba atât de cantitate, cât de calitate și durabilitate.

Luna Plină pe gradul 14 Săgetător formează un trigon cu Chiron în Berbec, deschizând ușa către vindecarea profundă a sufletului nostru. Acesta este un moment pentru a elibera vechile răni și pentru a înțelege că viața nu este o poveste perfectă, ci mai degrabă un șir de experiențe prin care mai dăm rateuri, evoluăm și creștem, Putem folosi trigonul dintre Luna Plină și Marte în Leu pentru a descoperi lucruri noi despre noi înșine și despre lumea din jurul nostru, și făcând acest lucru, ne putem atinge mai ușor obiectivele. În același timp, aspectul de careu al Lunii pline cu Saturn în Pești aduce temeri, piedici, plăți karmice. Pozitiv acest aspect, chiar și provocator, ne cere să înțelegem că gândurile negative sunt adevărata piedică în creșterea noastră, în depășirea obstacolelor vieții.

Un alt aspect de remarcat în timpul acestei luni pline este aspectul lui Venus în Rac în trigon benefic cu Neptun, un aspect fascinant care țese realul cu irealul: vise, basme, iluzii, altruism, compasiune, iubire necondiționată, spiritualitate, mântuire prin iubire, întâlnirea sufletelor pereche. Acum, bunătatea contează. O abordare blândă vindecă diferențele. Acest aspect vrea să ne învețe despre aspectul spiritual al iubirii – care nu are nimic de-a face cu timpul, vârsta, disponibilitatea unui partener. Trebuie să ne reamintim că suntem mai mult decât acest corp și trebuia să descoperim asta prin iubire. Fizicul nu contează, spiritualul contează.

Iar Mercur în Taur care dă mâna cu Uranus în Taur ne schimbă rapid perspectivele mentale. Este un aspect aducător de abordări originale și inovatoare pentru rezolvarea problemelor. Acesta este un moment excelent pentru implementarea unor soluții ieșite din comun.

Cu Luna Plină în Săgetător gradul 14, cei născuți în jurul datei de 4 iunie, decembrie, martie, septembrie (semnele mutabile: Gemeni, Săgetător, Pești, Fecioara) vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, casa VII – descendentul, casa X – cariera, casa IV – familia sau orice planetă personală în apropierea gradului 14 Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Luna Plină din Săgetător și zodiile

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Tranzitul Soarelui în Săgetător: 22 noiembrie – 22 decembrie 2023 (horoscop)

13 noiembrie 2023, 11:27 – Lună Nouă în Scorpion și mesajele ei pentru fiecare zodie (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Marian Dionisie Vargau / 7 September 2023 9:59

  Uau, ce postare complexă și plină de înțelesuri! 🌕🌌 Luna Plină în Săgetător pare să fie un adevărat rollercoaster emoțional și spiritual.

  Mă întreb cum va influența această configurație astrologică pe cei care au planuri mari de călătorie sau studiu în străinătate. 🌍📚 Și ce să zic despre Jupiter în Taur? E ca și cum universul ne spune să ne grăbim încet. 🐢

  Aspectul lui Venus în Rac cu Neptun sună ca o invitație la iubire și compasiune, dar oare cum se manifestă asta în relațiile noastre? 💕

  Și nu în ultimul rând, ce efecte ar putea avea această Lună Plină asupra carierei și relațiilor pentru cei născuți în semnele mutabile? 🤔

  Abia aștept să văd cum se vor manifesta toate aceste energii! 🌟✨

  Reply
 2. Teodora / 6 June 2023 21:04

  Mi se pare un articol foarte bun si obisnuiesc sa citesc des articolele de pe site-ul vostru.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro