În așteptarea #Dichisar, ediţia de Crăciun

24 November 2016

Încă o dată, Catchy are bucuria de a fi partener media al unui eveniment cu dichis, din seria de evenimente oficiale ale comunităţii Breslo.ro, construite în spirit urban, fun şi alternativ, în jurul a 60 de creatori tineri, atent selecţionaţi: #Dichisar, ediţia de Crăciun, organizat între 10-11 Decembrie la Impact Hub, Bucureşti.

dichisar-craciun1

Pe vizitatori îi aşteaptă două zile de fun, food & shopping alternativ în care vor avea ocazia să-i cunoască pe cei mai originali şi talentaţi designeri şi creatori români trending. Muzica şi cafeaua de excepţie, dar şi multitudinea de cadouri vă vor introduce în atmosfera de sărbătore pe parcursul unui weekend memorabil. Join the fun!

dichisar2

dichisar1

dichisar-3

#Dichisar  este conceput sub forma unor  showcase-uri periodice de creaţie româneasca, în spirit urban şi alternativ, pentru a da bucureştenilor ocazia să-şi cunoască preferaţii într-un loc fun şi relaxat.

Intrarea este gratuită.Citiţi şi

Copilăria de azi

Când un bărbat întâlnește o femeie mai deșteaptă ca el

S-a întâmplat după ce am primit în viața mea un bărbat care m-a tratat vulgar

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro