În parcarea subterană de la Veranda Mall parchezi în sectorul Nabokov, Tolstoi sau Jane Austen

7 April 2021

În fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, sărbătorită pe 23 aprilie, librăriile Cărturești promovează cititul. Anul acesta, în colaborare exclusivă cu Veranda Mall, Cărturești a transformat pentru o lună (5 aprilie – 5 iunie) parcarea subterană a centrului comercial într-o invitație la lectură – cărțile te trag de mânecă – aici sunt, ia-mă acasă! Și cu preț redus. 🙂

Un loc utilitar pe care îl străbatem de obicei în grabă, neatenți, a devenit pentru o lună un loc viu, prietenos, bogat în povești. Sectoarele de parcare au fost redenumite cu titlurile unor cărți clasice foarte îndrăgite: Lolita, de Vladimir Nabokov, Emma, de Jane Austen, Marele Gatsby, de F. Scott Fitzgerald, Anna Karenina, de Lev Tolstoi sau Doctor Jivago, de Boris Pasternak.

Cum funcționează campania

Vizitatorii Veranda Mall pot cumpăra diverse cărți la preț redus în perioada 5 aprilie – 5 iunie. Pentru a beneficia de discount, aceștia sunt invitați să fotografieze stâlpul cu titlul cărții pe care doresc să o citească și să prezinte poza librarilor din Cărturești Veranda Mall.

Clienții Veranda Mall vor întâlni prin spațiul comercial citate din cărți celebre care au scopul de a transmite starea de bine resimțită în timpul lecturilor.

Transformarea parcării subterane completează conceptul campaniei, prin care orașul devine sală de lectură, iar librăria, anticamera culturală a spațiului urban. Mersul la mall, atât de drag românilor, poate căpăta astfel o nouă valență – să adaugi pe lista de cumpărături și cărțile. Ele acolo sunt, cuminți, și te așteaptă alături de toate celelalte lucruri trebuincioase trupului, sufletului și minții.

Această campanie vine în continuarea demersului Cărturești de a duce cartea în viața de zi cu zi, dar și al Veranda Mall de a se implica activ în dezvoltarea comunității din cartierul Obor. La deschiderea Veranda Mall, timp de o săptămână, Cărturești a ieșit cu o tarabă în piața Obor, unde a vândut cărți, în compania vânzătorilor de fructe și legume.Citiţi şi

Păziți-vă bucuria – e ceea ce face viața importantă

Librăria unde vânzarea de carte se transformă în fapte bune: alimente pentru sute de bunici singuri

Hai, fă pași! Facem curățenie!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro